Urmărește emisiunea live


Iohannis ”are verde” la o funcție de conducere în PNL

klaus-iohannis dece
klaus-iohannis dece

Consiliul Național Executiv al PNL a votat astăzi unanim în favoarea acordării derogării de vechime pentru noul liberal Klaus Iohannis, care are acum liber la a candida pentru o funcție în partid, Congresul desfășurat vineri și sâmbătă.

”Cererea de derogare de vechime pentru domnul Klaus Iohannis în vederea candidaturii la o funcţie de conducere în congres a fost adoptată cu unanimitate de voturi”, a declarat președinte PNL, Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Discuțiile despre o viitoare funcție de prim-vicepreședinte pe care ar putea-o ocupa Klaus Iohannis, președintele PNL spune că discuțiile vor fi purtate după modificarea Statutului PNL.

”Funcţia de prim-vicepreşedinte nu există, în dezbaterile despre Statut vom discuta şi despre această ipoteză şi, dacă aveţi răbdare până după ora 15.00, vă voi da întocmai şi la timp, de parcă aş fi reporterul dumneavoastră, toate aceste informaţii”, spune liderul liberal.

Întrebat cum vede afirmația lui Iohannis, potrivit căreia nu exclude să devină președintele partidului după ce Antonescu preia scaunul de la Cotroceni, liderul liberal a spus: "Mie îmi pare o declaraţie normală, nu e singurul care poate să o facă, însă mi se pare că nu e un subiect în acest moment de actualitate. Când o să plec eu la Cotroceni o să vă spună clar şi domnul Iohannis, o să vă spună şi alţii, o să vă spun şi eu...", a răspuns preşedintele PNL.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunțat joi că va intra în rândurile liberalilor, la invitația președintelui partidului, Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel