Investiție de peste 8 milioane de lei la Facultatea de Drept

Vicepremierul Liviu Dragnea a participat astăzi la inaugurarea aripei "Vasile Pârvan” a Facultății de Drept, care a fost consolidată și modernizată prin programul Programul pentru prevenirea riscului la dezastre naturale, componenta B: Reducerea riscului seismic, program gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) și finanțat cu fonduri de la Banca Mondială, valoarea investiției depășind suma de 8 milioane de lei.

”Mă simt onorat că am avut eu ocazia să inaugurez acest corp de clădire și doresc să le transmit aprecierea mea reprezentanților Facultătii de Drept, pentru faptul că au avut o contribuție financiară comparabilă cu cea a ministerelor care au co-finanțat proiectul. Este o dovada că Guvernul poate face lucruri bune împreună cu mediul universitar, de altfel am avut o discuție și despre alte facultăți din București unde trebuie să investim. Vă asigur că de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice veți avea sprijin pentru orice fel de investiții și speram că aici să creșteți generațiile viitoare de juriști așa cum trebuie”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.

Valoarea investiției depășește suma de 8 milioane de lei, din care peste 2 milioane de lei reprezintă co-finanțarea MDRAP, din creditul extern asigurat de Banca Mondială, și co-finanțarea Guvernului, diferența reprezentând contribuția financiară a Facultății de Drept și a Ministerului Educației Naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel