Învățător decorat de Băsescu. Dascălul își duce elevii la școală cu propria mașină

TRAIAN BASESCU
TRAIAN BASESCU

Acxcente Leucian este mai mult decât dascăl. În afară de faptul că le împărtășește elevilor din cunoștințele sale, dascălul își duce învățăceii la școală cu propria mașină.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Iohannis și Dușa, într-o galerie foto nemaivăzută. Ce i se pregătește soției președintelui ales, Carmen Iohannis

Pentru toate aceste lucruri, Acxcente Leucian a fost decorat marți de Traian Băsescu.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat marți, 25 noiembrie a.c., decretul de decorare a domnului Acxente Leucian, învăţător la Şcoala Primară Bulzeştii de Sus, judeţul Hunedoara.

Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa carieră închinată şcolii româneşti, pentru dăruirea cu totul excepţională de care a dat dovadă în susţinerea actului de educaţie la nivel preuniversitar, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ" - în grad de Cavaler domnului Acxente Leucian, învăţător la Şcoala Primară Bulzeştii de Sus, judeţul Hunedoara.

Decorarea a fost făcută la propunerea domnului consilier de stat Gheorghe Angelescu, șef al Cancelariei Ordinelor a Administrației Prezidențiale", se arată în comunicatul Admnistrației Prezidențiale.

De doi ani, dascălul își duce elevii la școală

De doi ani, Acxente Leucian este şi dascăl, dar şi şofer pentru patru elevi pe care îi aduce mereu la şcoală. Elevii nu au cu ce veni la şcoală, iar dascălul a decis, de comun acord cu părinţii să îi ducă pe elevi cu maşina.

"Copiii coboară doi-trei kilometri din satele unde stau, până la drumul judeţean. De acolo îi iau eu, cu maşina personală, şi îi duc la şcoală, iar la terminarea cursurilor se face traseul în sens invers", relata dascălul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel