Internship-uri la Guvern pentru studenți și tineri pricepuți în IT

[] []

15 iun 2013 / 11:54
Salveaza PDF Comentarii

Studenții sau tinerii absolvenți de programe universitare de licență cu vârstă de până la 25 de ani și cunoștințe de bază în domeniul IT pot aplica pentru un program de practică la Guvern. Cei interesați pot depune CV-ul până la 1 iulie, informează Mediafax.

Acţiunea este iniţiată în baza programului de guvernare, care prevede crearea unui sistem real de internship în administraţia publică centrală şi locală pentru studenţii cu rezultate deosebite, informează Executivul.

Pentru a fi incluşi în program, tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, o serie de criterii de eligibilitate: să deţină cetăţenia română, să aibă vârsta de până la 25 de ani, să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă, să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională şi să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design).

Candidaţilor ce vor fi aleşi pentru lista scurtă li se vor solicita materiale justificative suplimentare în sprijinul aplicaţiei lor.

Tinerii selectaţi vor fi repartizaţi, în raport cu competenţele acestora, la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23