Institutul francez Iași te ajută să investești în propriul viitor

institutul_francez
institutul_francez

O echipă de profesori de elită de la Institutul francez Iași, secondați de cele mai moderne metode de predare, oferă în perioada iunie-august 2012 cursuri de vară pentru toate vârstele și eliberează diplome și atestate de limba franceză recunoscute internațional, repezentând cea mai profitabilă investiție în propriul viitor.

Institutul francez Iasi organizează în perioada iunie-august 2012 cursuri de vară pentru copii și adolescenți (în module de 30 de ore) și pentru adulți (în module de 54 de ore), fiind unicul centru de examen din zona Moldovei care eliberează diplome și atestate de limbă franceză, recunoscute internațional.

Pentru micuții de până la opt ani, caravana copiilor cu filme, jocuri și cărți de franceză de la Institutul francez Iași oferă zilnic câte două ore, timp de trei săptămâni, aventura vacanței de vară „à la française”, așa cum reiese și din Albumul de pe pagina de Facebook a Institutului.

Cât despre adolescenți, ce poate fi mai antrenant decât un început de vacanță alături de prieteni într-un cadru primitor. Cursul de pregătire pentru DELF Junior, testul gratuit de evaluare la început de curs, precum și atestatele și diplomele recunoscute internațional, obținute după trei săptămâni de cursuri, a câte două ore în fiecare zi, pot oricând constitui o șansă în plus în viitor.

Nici adulții nu au fost uitați, pentru că niciodată nu este prea târziu ca să investești în propriul viitor. Fie că sunt cursuri intensive de franceză generală, franceza afacerilor, franceză medicală, franceză pentru turism sau franceză juridică, adulții au șansa ca în cele trei ore zilnic, timp de patru săptămâni, să mai adauge un plus de valoare la educația lor și să privească cu optimism spre viitor după ce vor obține atestatele și diplomele recunoscute internațional, cerute pe piața muncii în Uniunea Europeană.

Pentru cei care doresc să investească în propriul viitor, mai multe informații se pot obține la secretariatul Institutului francez Iași (bd. Carol I nr. 26) sau la tel.: 0232 267 637; Fax: 0232 211 026; E-mail: [email protected]; Site internet: www.institutfrancais-roumanie.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel