Infotrafic: Lapoviţă şi vânt puternic pe DN1, pe Valea Prahovei

trafic dn1
trafic dn1

Traficul rutier pe DN1, pe Valea Prahovei, se desfăşoară sâmbătă în condiţii de lapoviţă şi vânt puternic, iar la Predeal ninge viscolit, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

trafic dn1Potrivit sursei citate, cu toate că vineri dispeceratele de monitorizare a traficului au înregistrat pe sensul de mers Bucureşti - Braşov 7.565 de autovehicule la Sinaia şi 12.415 la Bărcăneşti (faţă de 9.267 la Sinaia şi 15.407 la Bărcăneşti vinerea trecută), numeroşi turişti au ales să plece sâmbătă la munte.

Se circulă în coloană la Comarnic şi pe raza staţiunilor montane. Chiar şi pe sensul de mers către Bucureşti a început să se formeze o coloană de maşini, pentru că, din cauza vremii şi a faptului că puţine pârtii mai permit practicarea sporturilor de iarnă, unii turişti au început deja să pornească spre casă, mai informează Centrul Infotrafic.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să reducă viteza de deplasare, să ţină ambele mâini pe volan şi să se aştepte la schimbări bruşte de traiectorie, mai ales când trec prin dreptul autovehiculelor de dimensiuni mari. Totodată, conducătorii auto trebuie să ţină cont şi de faptul că vântul poate rupe crengi sau chiar copaci, iar orice călătorie în asemenea condiţii implică un risc.

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel