Infotrafic: Circulaţia rutieră pe majoritatea drumurilor naţionale şi pe cele trei autostrăzi se desfăşoară normal

trafic
trafic

Circulaţia rutieră pe majoritatea drumurilor naţionale şi pe cele trei autostrăzi se desfăşoară vineri la prânz, în condiţii normale. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), până la ora 12,00 nu au apărut probleme deosebite de fluenţă a traficului pe nicio arteră rutieră importantă.

Se circulă normal pe majoritatea drumurilor naţionale, excepţie făcând anumite tronsoane de drum pe care se efectuează lucrări de reparaţii, motiv pentru care circulaţia auto este uşor îngreunată, informează Agerpres

Potrivit Centrului Infotrafic, zonele cu probleme sunt DN66 Târgu Jiu-Petroşani, pe sectorul Bumbeşti-Aninoasa, între kilometrii 116+957 de metri şi 116+965 de metri (lucrări de consolidare a versanţilor); DN1 Ploieşti-Braşov, între Câmpina şi Cornu la kilometrul 94+350 de metri(alunecări de teren); DN10 Chirileşti-Siriu (jud. Buzău), între kilometrii 80+980 de metri şi 81+100 de metri se circulă alternativ, pe câte un sens în ambele direcţii (lucrări de reparaţii).

Plecarea din localităţile de domiciliu, în orele următoare, a numeroşi automobilişti va determina probabil, aglomerarea principalelor drumuri care duc înspre zonele turistice montane, precum şi a altor artere rutiere importante, cum ar fi DN2 (Bucureşti - Buzău), DN6 (Bucureşti - Alexandria, în special în zona localităţii Mihăileşti, judeţul Giurgiu), DN3 (Bucureşti - Drajna) şi DN5 (Bucureşti - Giurgiu), mai informează poliţiştii.

Pentru evitarea aglomeraţiei pe DN1 Bucureşti - Ploieşti se recomandă folosirea rutei alternative DN 1A Bucureşti - Buftea - Ploieşti.

În cazul aglomerării segmentului Ploieşti - Braşov al DN1 (Valea Prahovei), se poate circula pe DN 1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Braşov.

O altă rută care poate fi utilizată pentru a se ajunge pe Valea Prahovei este DN 7 Bucureşti - Bâldana - D.N.71 Bâldana - Tîrgovişte - Pucioasa - Sinaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel