Informații din culisele revizuirii Constituției, la o dezbatere organizată de monarhiști

Se vor prezenta elemente noi ce nu au fost supuse încă atenției publicului larg, promite Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei.

În cadrul evenimentului de miercuri se va lua în discuție desfășurarea procesului în curs de modificare a Constituției României, de la începuturile lucrărilor Forumului Constituțional până la viitoarele deliberări din plenul celor două Camere ale Parlamentului României.

Discuțiile se vor referi la toate aspectele acestui proces complex, atât cele organizatorice, cât și problematica amendamentelor concrete ce au fost promovate de societatea civilă și de clasă politică deopotrivă. Participă la dezbatere reprezentanții societății civile - aproape 30 de asociații, coaliții civice și grupuri civice - și parlamentării.

Dezbaterea este organizată de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, împreună cu alte cinci organizații non-guvernamentale: Alianță Civică, Fundația Iuliu Maniu-Ion Mihalache, Forumul Civic pentru Responsabilitate Politică, Asociația de Informare pentru Regatul României și Asociația România Vie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel