Urmărește emisiunea live


Incident scandalos: Corul Regal Venlona, alungat din centrul Timișoarei

După ce au încântat sute de timișoreni, la concertul inaugural al Festivalului de operă şi operetă de la Timişoara, Corul Regal Venlona, din Venlo (Olanda), a fost alungat din Piața Libertății de polițiștii comunitari, după ce au vrut să cânte gratis pentru timișorenii care nu au luat parte la eveniment.

Sute de timişoreni au stat la coadă, ca pe vremuri, vineri seara, la concertul inaugural al Festivalului de operă şi operetă de la Timişoara, susţinut de Corul Regal Venlona din Venlo, alături de soliştii vocali şi orchestra Operei Naţionale Române, scrie tion.ro. Impresionaţi de primirea publicului timişorean, care a umplut până la refuz sala Operei Naţionale, membrii Corului Regal Venlona au decis, sâmbătă după-amiaza, să le ofere timişorenilor o surpriză şi să cânte gratuit în Piaţa Libertății.

Însă, în momentul în care membrii Corului Regal au început să cânte, de ei s-au apropiat poliţiştii locali care le-au pus în vedere că ori se opresc din cântat imediat, deoarece nu au autorizaţie pentru acest moment, ori vor primi amendă.

Reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara au transmis un punct de vedere oficial în legătură cu incidentul relatat.
Aceştia susţin că membrii corului s-au oprit în Piaţa Victoriei, nu Piaţa Libertăţii şi au împărţit flyere în timp ce cântau. De aceea, poliţiştii locali le-au explicat că au nevoie de autorizaţie.
„Persoanele s-au oprit între Operă şi ceas, unde împărţeau flyere şi au început să cânte. Li s-a explicat că au nevoie de autorizaţie pentru a împărţi pliante. Au terminat de cântat şi au plecat", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel