Incendiu la Timișoara: Flăcări înalte de 10 metri la un depozit

incendiu_timisoara
incendiu_timisoara

Un incendiu de proporții  a izbucnit puțin după miezul nopții de vineri spre sâmbătă în Timișoara. Un depozit de mase plastice a fost înghiţit de flăcări înalte de zece metri, existând riscul ca focul să se extindă și la două service-uri auto aflate în aceeaşi curte. 50 de pompierii au intervenit cu șapte autospeciale pentru a stinge incendiul.

Incendiul a izbucnit puţin înainte de miezul nopţii şi a cuprins rapid hala unde erau depozitate materiale uşor inflamabile, scrie RTV.net. Vâlvătaia a fost atât de mare, încât putea fi observată de la câteva străzi distanţă. "Am ieşit afară să văd ce puşcă aici aproape şi am văzut că acolo din spate iese fum", relatează paznicul depozitului

În curtea în care se afla depozitul mai funcţionau şi două service-uri auto în care se aflau mai multe maşini. Disperaţi, proprietarii autoturismelor s-au mobilizat pentru a le scoate din garaje. Pentru a stinge flăcările înalte de câţiva metri a fost nevoie de intervenţia a 50 de pompieri cu 7 autospeciale.

"Incendiul se manifesta destul de violent. Ardea pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. La faţa locului s-au deplasat de îndată două autospeciale. Am realizat apoi că este nevoie de forţe suplimentare", a declarat Diana Sindia Vlaia, purtător de cuvânt la ISU Timiş.

Abia spre dimineață, focul a fost stins, iar acum pompierii investighează cum s-a produs incediul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel