Încă o femeie a fost înjunghiată în Timișoara

cutit
cutit

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, marţi după-amiază, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit. Este al doilea incident de acest fel petrecut astăzi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că o femeie de 45 de ani a fost înjunghiată de un bărbat care a venit din spatele ei, pe Bulevardul Circumvalaţiunii din Timişoara, în apropierea blocului în care aceasta locuieşte, informează Mediafax.

Potrivit sursei citate, femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara cu o plagă înjunghiată în spate, ea primind îngrijiri medicale. Mezdrea a spus că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut incidentul şi încearcă să îl găsească pe făptaş.

O altă tânără, în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiată cu un cuţit în zona abdomenului, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara.

Incidentul s-a petrecut, marţi la prânz, în zona UMT din Timişoara, în apropierea Pădurii Verzi. Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Medicii spuneau că tânăra este conştientă şi în stare stabilă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla circumstanţele în care s-a produs incidentul şi încearcă să îl găsească pe agresor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel