Ilie Carabulea și-a dat demisia de la Banca Carpatica

carabulea 1
carabulea 1

Magnatul sibian, Ilie Carabulea, a demisionat, joi, din funcţiile de preşedinte şi membru al Consiliului de Administraţie al Băncii Carpatica, după ce a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu executare, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru dare de mită.

Ilie Carabulea a demisionat din funcțiile pe care le deținea la Banca Carpatica, iar membrii Consiliului de Supraveghere l-au ales în funcţia de preşedinte pe Nicolae Petria. Adunarea Generală a Acţionarilor va fi convocată în perioada imediat următoare pentru completarea componenţei Consiliului de Supraveghere a Băncii Comerciale Carpatica, potrivit unui comunicat al instituţiei financiare, informează Agerpres.

Demisia omului de afaceri vine după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Carabulea la un an şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul fostului primar de la Cluj, Florin Apostu. În dosar, Carabulea este acuzat de dare de mită.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc și a fost înființată la Sibiu în 15 iulie 1999.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel