EXCLUSIV  Idile, aventuri pentru o ZODIE până la final de an. Profesional, lucrurile se schimbă foarte mult

Foto Pexels
Foto Pexels

Pentru o zodie, în decembrie, se schimbă lucrurile foarte mult la nivel profesional.

„Ai fost printre cei mai provocaţi anul acesta. Ai făcut parte din semnele fixe care au fost foarte încercate tot anul 2021. O să rămâi şi în anul 2022 puţin afectat, însă deja eşti puţin pregătit. În luna decembrie despre ce vorbim? Despre oportunităţi pe plan profesional, despre discuţii cu foşti colegi. Pentru că Venus retrogradează în casa a 6-a şi este posibil, dacă îţi cauţi un loc de muncă, să primeşti o recomandare, să îţi apară probabil vești de la foşti colegi cu anunţuri de angajare.

Tot Venus, aici, te poate face să îţi placă de anumiţi colegi de la locul de muncă sau dintr-o dată să îţi dai pe faţă anumite sentimente. Dar vezi că Venus va fi retrogradă şi asta nu înseamnă că trebuie să te grăbeşti. Una e să placi pe cineva, alta e să te placă un coleg, dar asta nu înseamnă că divorţăm pentru că ne-am aprins după oameni de la locul de muncă. Dacă e să mă ascultaţi pe mine, pe voi Venus retrogradă în Capricorn vă ajută enorm pe plan profesional. Sau vă întoarceţi la un fost loc de muncă sau la un loc pe care nu l-aţi vrut acum ceva timp.

Se schimbă lucrurile foarte mult la nivel profesional.

Să nu uităm de faptul că Jupiter iese din casa a şaptea în luna decembrie. Jupiter în casa a 7-a v-a făcut să credeţi multe lucruri pe plan relaţional şi nu vi le-a adus. Dar va ieşi de acolo, va intra în casa a 8-a şi îl lasă pe Saturn în casa a 7-a. Ceea ce înseamnă că nu o să mai vedeţi relaţiile ca pe nişte poveşti, o să fiţi foarte obiectivi, foarte realişti, foarte pragmatici şi nu o să vă mai aruncaţi în orice relaţie.

În casa a 5-a intră Marte, în data de 13 decembrie. Animă totul pe acolo, creează pasiuni, dorinţa de aventură, idilă şi, cu Venus retrogradă, o să vă placă să vă jucaţi, să cochetaţi, să provocaţi pe alţii şi să fiţi provocaţi. Sunt aspecte pentru idile, aventuri. Dar, cel puţin până la anul, nu vă grăbiţi să intraţi în relaţia respectivă.

Până pe 13 decembrie, când Marte intră în casa a 5-a, Marte va sta în casa a 4-a, ceea ce înseamnă că trebuie să vă daţi seama cum au fost raporturile cu familia de la începutul anului, cu părinţi, cu fraţi, cu unchi, mătuşi, bunici. Trebuie să facem chestia asta conştient, ca să vă demonstraţi schimbările. Cu Marte aici, mai gândiţi-vă la ce aţi făcut pentru casa în care locuiţi. Aţi schimbat ceva, aţi făcut ceva? Dacă nu aţi făcut, poate v-ar plăcea să faceţi şi luna decembrie v-ar ajuta foarte mult.

Aspectele sunt bune pentru a ieşi la o întâlnire, să faceţi cadouri, să faceţi declaraţii sau să le primiţi, în niciun caz să vă grăbiţi cu o relaţie serioasă. Pentru o relaţie serioasă, gândiţi-vă de la finalul lunii ianuarie”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Leu și cei cu ascendent în această zodie.

Mai multe previziuni pe astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel