I-a lipit suzeta de gură ca să nu mai plângă

O  asistentă de la  Spitalul de Copii „Luis Ţurcanu“ din Timişoara i-a lipit unui copil suzeta de gură, cu un soci, pentru a-l face pe bebeluș să nu mai plângă.

salon spitalMama copilului, Manuela Crișan, a depus o reclamaţie la Direcţia de Asistenţă Socială şi la Poliţie. Conforma femeii, luni noaptea, pe data de 13 septembrie, la ora 23.45, s-a dus să alăpteze copilul și a văzut că acesta are suzeta lipită de guriţă cu un leucoplast.

”Îi ţinea practic suzeta să nu îi cadă din guriţă. Nu am avut nicio intenţie să-i suprind, era pur şi simplu o oră normală de alăptare. Dimineaţa, când am revenit să alăptez, copilul nu mai avea leucoplastul pe guriţă. În momentul în care am întrebat asistenta care se ocupă de bebeluşi de ce i-a lipit fiului meu suzeta cu leucoplast, mi-a răspuns: «urla ca un nebun»", a afirmat Manuela Crişan.

Spitalului de Copii "Luis Ţurcanu" din Timişoara, Eugen Boia, a recunoscut că asistenta a lipit suzeta de gura copilului, dar a precizat că aceasta era soluția pentru a se evita complicaţiile, cum ar fi hipoxia şi convulsiile, bebelușul suferind de sindromul convulsiv recurent.

De asemnea, acesta a acuzat-o pe mama copilului că pozele sunt false. Boia a spus că femeia nu a putut face poza la momentul in care l-a vzătu, așa că a legat ea suzeta de gura și apoi a pozat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel