Hoț de rechizite, prins de poliția locală

hot
hot

Un recidivist din județul Ilfov a fost prins, marți după amiază, de către agenții Poliției Locale a Municipiului București (P.L.M.B.), după ce tocmai furase 2.300 de lei dintr-o grădiniță din Capitală, bani strânși pentru achiziționarea de rechizite.

S.G, în vârstă de 50 de ani, a intrat prin efracție, marți după amiază, în una din sălile grădiniței numărul 168 din București, în care copiii dormeau, scotocind după lucruri de furat. În timp ce hoțul sustrăgea suma de 2.300 de lei - fond strâns pentru achiziționarea de rechizite –  a fost surprins de una dintre educatoare.

Individul a încercat să dispără în aglomerația din zona Parcului Tineretului, însă în apropierea de Calea Șerban Vodă – unde se află unul din obiectivele monitorizate de Poliția Locală a Municipiului București – S.G. a fost imobilizat de către un polițist local.

Hoțul a recunoscut în final fapta, iar banii au fost recuperați dintr-o găleată folosită la curățenie de către angajații grădiniței, unde fuseseră aruncați de S.G. în timpul fugii.

Din primele verificări, a reieșit faptul că S.G., domiciliat în comuna Bragadiru, județul Ilfov, este recidivist, fiind condamnat pentru mai multe furturi din locuințe și autovehicule. Cazul a fost predat Poliției Naționale.

Evenimentul de ieri face parte din seria de câteva zeci de infracțiuni împiedicate de polițiștii din cadrul P.L.M.B. Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, polițiștii locali l-au predat Secției 13 Poliție pe L.B., de 39 de ani, prins în timp ce sustrăgea bunuri din Hala Matache. Tot la Poliția Națională au ajuns A.N., de 38 de ani, prins în flagrant în timp ce tâlhărea un elev într-o toaletă publică din Pasajul Universității, M.B., de 27 de ani, surprins în trafic în timp ce conducea cu permisul anulat precum și N.C.B., de 26 de ani, care furase un portofel în autobuzul 135.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel