HOROSCOPUL ROMÂNESC. Voropchievici, dezvăluire despre fiecare zodie

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunde”, zodiile din horoscopul românesc și descrierile lor. 

Zodia Țapului, cei născuți în ianuarie: persoane îndrăznețe, mândre, harnice, știu ce vor, luptători desăvârșiți când e vorba de atingerea scopurilor personale. 

Zodia Udătorului, cei născuți în februarie: oamenii viitorului, generoase, vin cu apa acolo unde e secetă și revigorează totul. 

Zodia Peștilor, cei născuți în martie: generoase, onoare, altruism, prețuiesc corectitudinea, trebuie să li se spună în față ce și cum. 

Zodia Berbec, cei născuți în aprilie: agili, bătăioși, aprigi, nu se dau în lături de a face cele mai grele munci, au o dorință enormă de a câștiga orice provocare, curaj, îndrăzneală. 

Zodia Taur, cei născuți în mai: încăpățânați constructiv, i se spune făcătorul de bani, este cea mai puternică zodie, sunt posesivi, se laudă mereu că nu au bani, dar niciodată nu vei știi ce rezerve are. 

Zodia Gemeni, cei născuți în iunie: persoane vesele, spontane, mereu puse pe glume, aduc fericire, bucurie pentru cei din jur, au înclinații de a găsi o soluție pentru orice fel de problemă. 

Zodia Cancer, cei născuți în iulie: știu să se mulțumească ce obțin prin propriile eforturi, familiști, posesivi. 

Zodia Leu, cei născuți în august: sunt norocoși prin nativitate, sunt considerați cei mai norocoși. 

Zodia Fecioară, cei născuți în septembrie: în căutarea și aflarea unor noi aventuri, destin cu suișuri și coborâșuri, sunt căutători de a găsi ceva perfect, au doză mare de egoism, dar, dincolo de ceea ce vedem, se ascunde mare putere de dăruire, de dragoste și de erotism. 

Zodia Cumpenei, cei născuți în octombrie: milostive, au calități care-i ajută să câștige aprecierea și admirația tuturor, au grijă mai mult să-i ajute pe alții, sunt săritori la nevoie. 

Zodia Scorpion, cei născuți în noiembrie: tendința de a domina tot ce le iese în cale, vor dori să devină stăpâni peste tot și toate, pe cât de buni prieteni sunt, nu acceptă minciuna. 

Zodia Arcașului, cei născuți în decembrie: iubitori de dreptate și de pace, pozitivi, împart totul cu cei din jur, bunătate, veselie, pun mai sus decât propria persoană interesele altora, suflet bun, bunătatea va fi răsplătită, atrăgând de partea lor un noroc nemărginit când dau de greu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel