HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018. Cristina Demetrescu, previziuni pentru fiecare ZODIE

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, la România TV, HOROSCOPUL PRIMĂVERII. 

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 - Berbec

Soarele e în Berbec în jur de 19-20 aprilie va fi ultima conjuncţie Soare-Uranus. Berbecii sunt pe un butoi cu energie, au parte de câștiguri materiale condiționate, intrând in conflict binele și norocul, e conditionat. Oamenii se bucură de noroc numai după ce trec prin travalii. Sunt bine din punct de vedere sentimental, dar sunt presați de ce înseamnă autoritate: părinți, șefi, etc. El vrea independență.

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 - Taur

Dacă vorbim despre Taur, Venus e în domiciliul lor, nu se bucură de o sănătate bună, nu e vorba de boli serioase, dar se plâng. Arată bine, se distrează și îşi duc problemele pe picioare. Fac planuri cu precauție. Construiesc lucruri, dar încet și lent pentru că se tem, e interesant pentru relații și planuri legate de casă.

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 -  Gemeni

Mercur e retrograd, pot relua relații, se bucură de liniște. Gemenii intră în schimbări majore, posibil să fie bombardați energetic, se duc la doctor și nu gasesc nimic. Sunt luați pe sus de schimbări, e nevoie de profunzime să înțeleagă ce e cu ei.

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 -  Rac

Racii sunt persoane care au fost activi din punct de vedere profesional. Au o perioadă interesantă din punct de vedere afectiv. E o perioadă în care pot spera să construiască punte spre iubire. N-au o perioadă benefică pentru relaţiile conjugale serioase, oficializate, pot fi și alte presiuni care vin de la ceilalți pentru raci, se simt că nu iau decizii pentru că vor, ci pentru că li se cere. Cel puțin în perioada următoare se vor bucura de aer, vor trage o gură de aer în piept, se văd cu prietenii și își ușureaza sufletul.

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 -  Leu

Pentru Leu, e bine profesional. Pentru leii neavansați în funcții, perioada nu e așa bună, nu le pot avea pe toate. În aprilie, e o perioadă de grație, se liniștesc. Dacă nu au călătorit, o pot face după ce mercurul încetează.

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 - Fecioară

Fecioara trebuie să se ocupe de sănătate. Pentru ele, e bine că soarele iese din berbec pe 20 pentru că atunci e o perioadă fără energie. Dupa ce intră soarele în taur vor fi mai bine. Deocamdată au planuri, de călătorie, legate de sănătate, își vor schimba dispoziția și stări proaste de până acum din 20 aprilie. Sentimental e agitație, să fie precaută, sunt capcane.

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 - Balanţă

Balanțele pot avea câștiguri materiale, dar nu pentru că așteaptă, ci pentru că trebuie să facă ceva. Jupiter e implicat, cei doi benefici sunt pe cele două case ale banilor, dar sunt în conflict. Balanțele trecute de o vârstă nu sunt într-o mare formă, pot avea probleme legate de casă, balanța nu își găsește locul, intrarea soarelui pe taur e oboseală. Dureaza o luna, e în fiecare an, un aspect interesant e că se pot baza pe ajutor de la prieteni.

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 - Scorpion

Marele benefic e pe scorpion, pot profita că jupiter retrogradează până în 10 iulie. Trebuie să fie atenti la comunicare pentru că au 4 malefici și în perioada asta ar putea să creeze leziuni afective. Pot evolua profesional, relațional sau iese kiron din Pești și eliberează zona iubirii. Jupiter le permite să-și găsească pe cineva. 

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 - Săgetător

Să nu mai amâne ideea de a merge la doctor, de a-și căuta micile probleme pe care le are. E o zodie activă, implicată în multe proiecte. Exista 4 planete grele în sfera financiara care fac probleme, fac planuri pe lipsa de fonduri și amână problemele de a se căuta. Îl au pe Jupiter din octombrie până în noiembrie, e o perioadă bună pentru a-și găsi liniștea interioară, prin cauze mai profunde, nu la suprafață.

Precauția e pe bani, e atât de complicată zona încât poate atinge o gamă largă, bani de cheltuit, furat lucruri, atenție ce e cu obiectele pierdute. Destinul e în zona călătoriilor. 

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 - Capricorn

Problema e cine îi suporta și dacă lumea se întreabă ce e cu ei e pentru că ei au scutit celelalte zodii și au luat în custodie acești melefici: luna neagră e pe 6 august, marte o să iasă după 2 luni, se întoarce și scapă în septembrie. El are multe de facut, sa ceara ajutor de la prieteni, nu înțelege ce e cu el mereu, e destinul Capricornului, pe o zona de schimbări majore. Schimbările trebuie luate de la temelie și nu-i vine să creadă, sunt instabili, se pot răni, atenție la drumuri, accidente. Ajutorul lor vine de la relații, prietenii, iubire. 

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 - Vărsător

Trece printr-o perioadă lungă de confruntare. Trebuie să înteleagă că unele probleme vin din trecut și e firesc, se pot bucura de evoluţie profesională bună, consuma energie, e gamă larga de ce înseamna planete aglomerate, atenție la erori medicale, se pot duce la doctor și pot primi indicaţii de intervenţie chirurgicală. În aprilie o duc bine.

Deciziile nu se iau din prima pentru sănătate. Să nu-și facă dușmani.

HOROSCOPUL PRIMĂVERII 2018 - Peşti

Peștele scapă de kiron după ani. Au o perioada bună, nu se pot baza pe oameni, ci pe ei. Kiron trece în zona banilor, să fie precauți, se schimba lucruri, sunt noi, nu știu cu ce se mănâncă, sunt puși în fața unei investiții, se angajează, au destinul în leu, au succes cu examenele, un an bun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel