Horoscopul lunii martie 2023. Daniela Simulescu: Va fi spectaculoasă din punct de vedere astrologic

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a realizat horoscopul lunii martie 2023.

"Calendarul astrologic al lunii martie este aglomerat și plin de evenimente. De altfel, v-am atras atenția, în februarie, că luna martie va fi spectaculoasă din punct de vedere astrologic. În primul rând, avem două tranzite istorice: intrarea lui Saturn în Pești și a lui Pluto în Vărsător. Apoi, Marte iese, în sfârșit, din semnul contaminat al Gemenilor. Spun asta pentru că a retrogradat în semnul Gemenilor și iese pe 25 martie. Astea sunt trei evenimente importante.

Pe 3 martie, Mercur iese din Vărsător și intră în Pești. Oarecum ne pregătește pentru intrarea lui Saturn aici, pentru că ne face destul de confuzi, nu mai avem logică, nu știm încotro ne îndreptăm și facem apel la tot ce înseamnă intuiție. Mercur asta asta dorește: să ne dizolve puțin din idei, din gândire și încăpățânarea noastră, dar ne face și confunzi", a dezvălui Daniela Simulescu.

"Saturn e cel care trasează limita: până aici!"

"Pe 7 martie, Saturn intră în Pești. Să ne aducem aminte: Saturn a fost în Vărsător din marie 2020 și a schimbat tot ce ține de tehnologie și de social.

Acum Saturn intră în Pești și, pentru aproximativ trei ani, va schimba foarte multă zona aceasta. Și când vorbim de Pești, vorbim despre sănătate mintală, de spiritualitate, de ape. În următorii trei ani, veți vedea că tot ce ține de transportul pe apă, maritim va fi schimbat. Mai face ceva Saturn în Pești: reface granițele, fie că este vorba despre granițele unei țări sau ale unui continent. Efectiv își dorește să pune anumite limite.

Cu Saturn în Pești, vom face o mare diferență între ce este în capul nostru și ceea ce este cu adevărat în viață. Saturn e cel care trasează limita: până aici! Cu Saturn în Pești, mi-ar plăcea să cred, că nu vor mai fi inundații, dar, pe de altă parte, anumite inundații până în 2026, vor reface anumite limite, poate nu pe continentul nostru, dar pe altele", a mai spus Daniela Simulescu.

Vezi mai multe informații despre evenimentele astrologie ale lunii martie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel