Horoscop: Zodia frustrată de problemele cu banii. Nu mai poți cheltui ca pe vremuri!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Se apropie Paștele! Mai avem încă timp pentru post și rugăciune, dar și pentru îndreptarea greșelilor pe care le-am făcut. Se pare că o zodie va avea noroc și poate simți că l-a prins pe Dumnezeu de-un picior. Celelalte trei zodii despre care vom vorbi nu vor fi la fel de norocoase, dar nu este cazul să dispere.

Rugăciunea și meditația sunt încurajate în această perioadă. Se impune și mai multă grijă de sine, dar și o stabilire mai clară a priorităților. Nu uita că tu ești singurul în măsură să te ajuți.

Îți aducem aminte și că pe 6 aprilie, o să avem o Lună Plină în semnul Balanței. Așa că nativii care au marcaj cardinal în harta natală: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, pot să simtă din plin acest eveniment. O să ia cu greu decizii, dar se aduce în discuție un apogeu. Un moment în care nu se mai poate.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur a intrat în Casa a 10-a! Ce se întâmplă, de fapt? De când ai așteptat niște discuții, analize sau decizii. Așa că, în sfârșit, se întâmplă. Dar asta nu va dura prea mult, fiindcă Mercur va retrograda și o să te amâne iarăși. Însă, în aceste prime zile ale săptămânii, simți că l-ai prins pe Dumnezeu de picior. Chiar dacă o să fii pus la loc în banca ta.

Se recomandă să eviți frustrările, fiindcă nu este vorba despre tine, pur și simplu se întâmplă. Pot apărea discuții cu șefii, prezentări în care vei lua cuvântul. Poți să îți spui părerea și să te implici. Chiar dacă nu vei primi pe moment tot ce îți dorești. Cu Mercur în Casa a 10-a, ai multe de spus, de comunicat. Până la jumătatea lunii mai, ești îndemnat să vorbești mult! Mai ales la nivel profesional. Chiar dacă tinzi să fii cam autoritar.

Iar Luna Plină de pe 6 aprilie este importantă pentru nativii Leu care se află într-o călătorie sau care au ceva de studiat și examene de dat. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină de pe 6 aprilie din Balanță este destul de importantă pentru tine, ținând cont de faptul că activează o casă cardinală. Să nu uităm nici de Marte în Rac. De ce trebuie să fii atent la această săptămână? Pentru că treci de la o stare la alta și de la un eveniment la altul, dar nu te alegi cu nimic.

Este indicat să te centrezi puțin asupra propriei persoane în zilele care urmează. Și să nu folosești vocea copilului interior, ci vocea persoanei mature sau vocea unui părinte. Se recomandă să privești situația cu alți ochi. Totodată, pentru că Luna Plină va fi în opoziție cu Jupiter din Casa a 7-a, ceilalți vor dori să vină spre tine, dar tu le opui rezistență.

Reține că trebuie să existe tot timpul un echilibru, odată al tău, ca identitate și pe de altă parte, un echilibru în toate celelalte domenii: casă, familie, prieteni, plan profesional. Pe scurt, trebuie să depui efort peste tot. Mercur în Casa a 8-a te face să fii mai introvertit. Analizezi lucrurile mai mult. Iar acest aspect este favorabil. Implică-te peste tot, dar câte puțin.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel