EXCLUSIV  Horoscop weekend. ZODIA care riscă să piardă BANI. Situații TOXICE pentru altă zodie, atenționări ferme

foto pixabay/ HOROSCOP WEEKEND, dcnews.ro
foto pixabay/ HOROSCOP WEEKEND, dcnews.ro

Weekend-ul este unul complicat pentru zodii. 

Iată ce anunță astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru zodii: 

Berbecii vor avea așteptări cam mari de la cei din jur în acest weekend, mai ales când vine vorba de planificare sau de treburi gospodărești. 

Cei din zodia Taur s-ar putea să scoată ochii unor persoane legat de cheltuieli. Ai grijă de banii cui te iei! 

Gemenii s-ar putea să fie cam arțăgoși, să-i testeze pe cei din jur, ca apoi să spună că a fost o glumă... cu sâmbure de adevăr. În acest weekend, vei testa cât de bine îi manipulezi pe cei din jur. 

Racii, cu Mercur în casa a treia, vor fi într-un soi de competiție, de care pe care convinge. S-ar putea să pierzi bani, nu te lăsa influențat. 

Leii ar trebui să aibă mare grijă să nu încerce să demonstreze ceva celor din jur prin ceea ce au sau își cumpără. ”Ai face cea mai mare prostie dacă-ți vei cumpăra ceva important doar ca să te lauzi, să te dai mare și să intri în competiție cu alții” a atenționat ferm Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Fecioarele vor avea niște replici - despre care vor considera că ”spun prostii la locul de muncă” - dar, de fapt, le vor ajuta enorm. Deși critice, intruzive, răutăcioase pe alocuri, acele cuvinte le vor ajuta pe Fecioare, fiind și careu între Mercur și Lilith, să treacă peste persoane pe care le bănuiește că le vor răul sau care le invidiază și încearcă să le sape. 

Balanțele au tendința de a se băga în situații toxice, de a trage de oameni, de a insista, de a-i convinge să revină, deși i-au părăsit. Weekend-ul acesta nu pune degetul pe rană, las-o să se vindece. Grijă și la sănătate! 

Scorpionul, când are replici, le dă! S-ar putea să și cuceriți prin modul de a comunica mai cinic, mai ironic. Puteți să obțineți tot ce vreți zilele acestea prin modul vostru ironic. 

Săgetătorii trebuie să aibă grijă la neînțelegerile pe plan relațional. Vi se pare că partenerul își dorește lucruri imposibile. Contextul astral e benefic, vă împinge să ieșiți în față. 

Capricornii se bucură de faptul că oamenii îi ascultă și pot deveni mult mai conștienți de puterea pe care o au asupra lor. Faceți lucruri în așa fel încât să le oferiți plus-valoare în viața lor. Îi veți ghida pe cei din jurul vostru, în weekend. Sunteți văzuți ca stâlpi. Folosiți puterea pe care o aveți în mod pozitiv. 

Vărsătorii s-ar putea să audă vești neplăcute, vor discuta și despre bani, nu e un weekend minunat pentru voi. 

Peștii, în schimb, au un weekend minunat, vor discuta cu oamenii, vor cunoaște oameni noi. Aspectele sunt bune pentru cei singuri pentru a cunoaște o persoană importantă pe plan relațional. Atenție, dacă nu v-ați vindecat, nu căutați persoane toxice! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel