EXCLUSIV  Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022: Provocare pentru Gemeni, supărare pentru Leu, ultimatum pentru Berbec. ”Multă dramă și durere”

foto pexels/ Horoscop weekend 22 - 23 octombrie
foto pexels/ Horoscop weekend 22 - 23 octombrie

Weekendul 22- 23 nu este simplu astrologic și ne pregătește pentru o săptămână și mai încărcată. 

Weekendul 22 - 23 octombrie se anunță ”foarte încărcat” atenționează astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu: ”Și este weekendul dinaintea unei săptămâni foarte dinamice și foarte provocatoare pe plan astrologic”. ”Pe 23 octombrie, Soarele și Venus părăsesc semnul Balanței și intră în Scorpion, începe sezonul Scorpionului, iar, cu Venus în Scorpion, iubim cu multă dramă și durere” spune astrologul. După acest weekend încărcat, urmează o săptămână plină: Eclipsa din 25 octombrie, întoarcerea lui Jupiter în Pești în 28 octombrie, iar Marte își începe retrogradarea în data de 30. ”Când Soarele este în ultimul grad într-o zodie, este un ultimatum, ceea ce înseamnă că, zilele acestea, am putea să primim niște ultimatumuri” a atenționat Daniela Simulescu. 

Horoscop weekend Berbec

Soarele și Venus au fost în casa a șaptea. Ai un ultimatum față de anumite parteneriate. Zilele acestea îți vei da seama că nu mai are rost să ieși cu un prieten, să continui o relație sau, din contră, te vezi cu cineva căruia nu i-ai fi oferit atât de mult timp. Va conta foarte mult ce dai și ce primești, trebuie să fie un schimb permanent. 

Horoscop weekend Taur

Pentru mulți dintre voi, mai apare un proiect fix când credeați că ați terminat totul. Nu e doar ceva profesional, ci și personal. Trecerea lui Venus din Balanță în Scorpion produce și mult stres, doar că este unul imaginat. 

Horoscop weekend Gemeni

Mercur va face niște aspecte puternice în zilele următoare, dar faptul că Soarele și Venus intră în Scorpion pe voi vă provoacă. Ați vrea ca lucrurile să decurgă simplu, dar nu se va întâmpla asta, pentru că apropierea lui Marte de retrogradare vă dă multe planuri peste cap. 

Horoscop weekend Rac

Tot ce faceți e important, în perioada asta. Nu e un weekend simplu și urmează zile încărcate pentru voi. 

Horoscop weekend Leu

Schimbarea Soarelui e cu cântec pentru voi. Dacă până acum vă supărați că trebuie să stați acasă și să faceți lucruri acolo, acum vă supărați pentru că ați fi vrut să stați acasă și nu veți mai putea. O nemulțumire tot va exista și veți încerca să-i convingeți pe ceilalți să acționeze ca voi, dar n-o să vă iasă. 

Horoscop weekend Fecioară

Soarele și Venus se mută în casa a treia, ceea ce anunță niște cheltuieli în următoarele zile, așa, pe ultima sută de metri, doar că aceste cheltuieli vin cu un cost suplimentar. 

Horoscop weekend Balanță

Soarele și Venus ies din casa voastră. Ați putea să vă cumpărați ceva frumos zilele acestea, ceva care să vă pună în valoare. 

Horoscop weekend Scorpion

Soarele și Venus intră în semnul vostru și nu prea dormiți bine. Vă îmbrăcați, vă gătiți, vă machiați, vă schimbați look-ul. 

Horoscop weekend Săgetător

Dacă aveți ocazia să vă distrați în weekend, vă rog să o faceți. Ieșiți, pentru că apoi cu Luna Nouă, cu Soarele și cu Venus în casa a 12-a, o să tot așteptați să vă caute alții să ieșiți în oraș și nu prea se va mai întâmpla acest lucru, pentru că veți fi nevoiți să stați mai mult pe acasă. 

Horoscop weekend Capricorn

Se mai duce din presiunea de pe partea profesională și se duce energia către ceilalți, veți dori să vă înconjurați de prieteni, de cunoștințe, de rude. Nu aveți nevoie să vă izolați în perioada următoare. 

Horoscop weekend Vărsător

Tot weekendul veți fi preocupați de ceva profesional, doar acolo vă gândiți. 

Horoscop weekend Pești

Soarele și cu Venus intră în casa a noua și e un lucru bun. Vă zic care e următorul pas și să-l faci. Gândiți-vă care e cel mai bun următorul pas pe care-l puteți face în viața voastră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel