HOROSCOP weekend, 20 - 21 august, 2016

Berbec

Weekendul acesta va fi unul destul de aglomerat, motivul fiind acela că va trebui să te ocupi de soluționarea unor aspecte ce țin de viața personală. Unul dintre membrii familiei tale nu te va lăsa de una singură și îți va oferi o mână de ajutor în această direcție.

Taur

Ești asemenea unui vulcan. Aduni multă pasiune în tine și iată că în cursul acestui sfârșit de săptămână vei „erupe" și-l vei răsfăța din plin pe partenerul tău de viață. Altceva înafară de momente frumoase petrecute alături de acesta nu se prevăd pentru tine în acest weekend.

Gemeni

În acest sfârșit de săptămână ai planuri de petrecere, însă intervine ceva ce îți va da planurile peste cap și va trebui să renunți la programul stabilit. Nu vei avea încotro și va trebui să reprogramezi toate activitățile pentru un alt weekend.

Rac

În cursul acestor două zile faci tot ceea ce îți trece prin cap, chiar dacă unele lucruri sună destul de nebunești. Nu mai vrei să te simți acaparată de rutină, așa că faci tot posibilul să te scapi de ea.

Leu

Ar fi bine să eviți contactul cu persoanele negativiste care nu reușesc să vadă niciodată partea plină a paharului. De obicei acestea sunt cele care îți strică zilele, așa că ar fi bine să te „salvezi" și să profiți așa cum trebuie de acest weekend.

Fecioară

În cursul acestui weekend vei intra în posesia unor informații destul de importante, unele care sunt legate de o persoană cunoscută sau chiar de unul dintre membrii familiei tale. Vei descoperi că nu toți sunt ceea ce par, însă vei ține acest lucru doar pentru tine.

Balanță

Se pare că în cursul acestui final de săptămână vei călca strâmb și vei supăra pe cineva drag. Ar fi bine să profiți de ultimele momente ale weekendului să îndrepți situația, altfel vei începe noua săptămână cu stângul.

Scorpion

Una dintre rudele tale are chef de povestit și se pare că va apela la tine în acest scop. Chiar dacă nu vei fi foarte încântată pentru început de acest lucru, îți vei da seama că îți poate aduce la cunoștință lucruri destul de importante și interesante.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel