Horoscop, vineri, 7 septembrie, 2018

Crişan Andreescu / 06 sep 2018 / 19:14 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Balanțele au ghinionul de a atrage doar oameni cu trecut dubios, care îi afectează şi pe aceștia cumva sau care nu fac altceva decât să vorbească despre alte timpuri. Pentru Pești este o zi veselă în care toate îţi ies de minune, dar reuşita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o păstrează.

Horoscop, 7 septembrie 2018, BALANȚĂ

Ai ghinionul de a atrage alături de tine doar oameni cu trecut dubios, care te afectează şi pe tine cumva sau care nu fac altceva decât să vorbească despre alte timpuri, iar amintirile pe care le scot la lumină nu fac nimănui bine.

Unii nu ştiu să discute decât despre erorile lor de altădată, despre vini pe care nu le-au putut repara, şi ori au tendinţa de a te găsi pe tine ţap ispăşitor, ori istoricul lor te influenţează şi pe tine după principiul spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti.

Ar fi bine să te informezi mai atent cu privire la calitatea tovarăşilor tăi: au ceva de ascuns în trecutul lor.

Horoscop, 7 septembrie 2018, SCORPION

Nu te aştepta ca cei cu care vorbeşti azi să discute filosofii sau să atace subiecte de excepţie, pentru că dialogul poate fi plăcut şi pe marginea celor mai banale lucruri. Că vorbeşti despre vreme sau despre reţete culinare, descoperi o reală plăcere a conversaţiei cu cei din jur, cu şansa de a-ţi face noi prieteni.

Coboară ştacheta discuţiilor azi, pentru că pot fi mult mai plăcute dacă nu pretinzi să se ridice la un nivel de elită, pe care nu toată lumea îl apreciază sau îl abordează.

Horoscop, 7 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Dacă ai putea prelungi la nesfârşit starea de bine care te cuprinde astăzi, ai fi fericit, deci fă tot posibilul să profiţi cât mai mult de această stare! O petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui moment si orele par să nu se mai sfârşească într-o atmosferă veselă.

La un moment dat, ai sentimentul că timpul s-a oprit în loc şi acelaşi eveniment fericit se repetă iar şi iar, spre marea ta satisfacţie, semn că, atunci când eşti optimist, poţi să păstrezi lângă tine mult timp ce e frumos şi bun în viaţă.

Horoscop, 7 septembrie 2018, CAPRICORN

Ai mereu de învăţat din experienţele vietii, deci nu trebuie să aluneci spre pesimism sau spre severe procese de conştiinţă doar pentru că nu ţi-a ieşit un plan în care ai investit energie. Ascultă de la cei care au trecut prin situaţii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei în momentele critice şi urmându-le exemplul.

Ai noroc să primeşti un sfat bun de la cineva care a făcut aceeaşi greşeală în trecut şi a depăşit cu brio momentul, ca atare poţi face ce-ţi spune ca să nu duci prea departe o situaţie neplăcută. O poţi evita ascultându-l cu luare aminte!

Horoscop, 7 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Apreciezi mult compania celor maturi, pentru că alături de ei te simţi cu un pas mai în faţă sau cu un cap deasupra. Simţi că e motiv de mândrie să fii primit în astfel de medii, pentru că acolo se află oameni cu mai multă experienţă, care ştiu mai multe şi de la care ai putea învăţa o mulţime de lucruri utile.

Fă tot posibilul să stai în preajma celor mai în vârstă, pentru că vei încheia ziua cu un sentiment de respect atât faţă de ei – recunoscându-le astfel rolul în ceea ce te preocupă – cât şi faţă de tine, pentru că ai mai acumulat ceva înţelepciune alături de ei.

Horoscop, 7 septembrie 2018, PEȘTI

Este o zi veselă în care toate îţi ies de minune, dar reuşita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o păstrezi.

Zâmbeşte, simte-te bine cu tine însuţi dar şi alături de ceilalţi, spune mereu o glumă, bucură-te de lucrurile frumoase şi simple ale vieţii, pentru că nu ai motive de îngrijorare sau de tristeţe.

Dacă te înconjori de oameni la fel de optimişti ca şi tine, succesul este asigurat în orice proiect, deci ar fi bine să abordezi o atitudine ceva mai lejeră, sigur că toate au o rezolvare dacă nu-ţi torni singur cenuşă în cap.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27