HOROSCOP, vineri, 6 octombrie 2017

Berbec

Atitudinea calma si relaxata pe care o abordezi in fata unei noi provocari este perfecta, pentru ca nu intri in panica daca lucrurile capata un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rational, logic, matur, organizat, constient ca nimic nu se cladeste peste noapte. Faci un pact cu timpul pentru ca mai e cale lunga pana vei ajunge acolo unde vrei, deci de ce sa te grabesti? Ai rabdare suficienta pentru a le lua pe toate pe rand, pe indelete, si a le duce la indeplinire, convins ca viitorul spre care te indrepti va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Esti un exemplu de maturitate si incredere in ziua de maine!

Taur 

Privesti spre viitor cu emotie si bucurie, de parca s-ar apropia un eveniment de la care ai mari sperante! Poate e vorba de o intalnire sentimentala, poate prima dintr-o lunga serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur in viata de cuplu, si le astepti cu sufletul la gura. Esti convins ca totul va iesi perfect, ca e momentul ideal pentru un astfel de eveniment fericit si te deschizi cu entuziasm in fata noului, fara nici un pic de teama. Ceea ce primesti acum de la viata e de fapt rasplata gandurilor tale bune si gesturilor tale de iubire pe care le-ai transmis lumii pana acum.

Gemeni 

Daca proiectul la care muncesti evolueaza mai lent decat te-ai fi asteptat, nu te enerva si nici nu-ti pierde rabdarea, pentru ca nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar si din acest ritm incetinit tu ai ceva de invatat, poate e de fapt cel mai eficient ritm in care pot evolua lucrurile, pentru ca, daca te-ai grabi, ai face o multime de gafe. E chiar e in beneficiul tau sa nu te grabeasca nimeni de la spate, pentru ca rezultatele finale vor fi mult mai bune cand ai timp suficient la dispozitie. Posibil ca seful sa vina cu atat de multe pretentii si instructiuni, incat din cauza lor ti se pare ca bati pasul pe loc, dar e mai bine sa-l asculti!

Rac 

Spune si altora prin ce ai trecut pana ai ajuns la nivelul actual, pentru ca pot invata si ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lina, ci una plina de hopuri si amanari, dar pe care le-ai depasit cu brio. Daca tot ai trecut peste toate cu succes, impartaseste-le si solutiile la acest gen de piedici. Nu te incapatana doar sa-i avertizezi ca exista si sa nu le dai si sfaturile de rigoare cum sa le rezolve, pentru ca ar fi o mare dovada de egoism. Daca tot ai reparat problema, ce te costa sa le dai si cateva informatii ajutatoare celor care urmeaza sa iti repete experienta? Nu esti singurul in aceasta situatie.

Leu

Esti un pic reticent la nou, desi nu esti din fire asa, dar de data aceasta ai mari rezerve daca aceasta viziune noua ti se potriveste. Inainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai asteapta putin sa vezi daca apar ceva informatii suplimentare prin care sa te lamuresti mai bine ce aduce noua atitudine de viata. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obisnuinta, pentru ca nu ai forta de a renunta la ceea ce ai deja, dar poate e si mult prea grea pentru puterile tale actuale. Nu o respinge, mai mediteaza asupra ei, pentru ca intr-o zi ii vei vedea efectele. uneori, schimbarea nu vine lin, ci ca un tavalug!

Fecioara

Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. Intalnesti multi oameni care iti pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merita puse in aplicare, vin informatii care te pot ajuta sa restabilesti echilibrul pe multe planuri ale vietii tale. Sunt ponturi concrete, nu simple pareri, deci te poti folosi de ele cat se poate de clar, dar numai de tine depinde cum le aplici in proiectele tale. Poate si banii ajung azi pe un teren promitator, chiar daca se si duc repede, dar macar ai de unde plati. Si e si asta o senzatie placuta de prosperitate!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel