Horoscop, vineri, 6 iulie, 2018

Crişan Andreescu / 05 iul 2018 / 17:31 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Zodii

Horoscop. Taurii sunt  gata să pornească la un drum nou şi îndrăzneţ, dar ar fi bine să ceară  informaţii de la un expert în domeniu. Pentru Raci, ar fi bine să nu mai privească  înapoi, să nu se mai raporteze  la vechile cunoştinţe.

BERBEC

Relaţiile cu ceilalţi sunt minunate, de parcă ai norocul de a atrage alături de tine doar oameni tonici, optimişti, care îţi transmit şi ţie starea lor de bine.

E distracţie în jur, de parcă ar fi loc şi de petrecere în mediul în care te afli: se aude muzică, se bea un păhărel, ca atare implică-te şi tu în această atmosferă veselă, care te ajută să te mai relaxezi şi tu.

Printre toate persoanele cu care ai azi ocazia să discuţi, se poate afla cineva care poate juca un rol important de acum înainte pentru inima ta: o şansă de iubire, o posibilă prietenie, un grup de suport care te susţine orice ar fi!

TAUR

Eşti gata să porneşti la un drum nou şi îndrăzneţ, dar, înainte de a-i da startul, ar fi bine să ceri informaţii de la un expert în domeniu. Da, eşti şi tu un specialist prin ceea ce faci, dar de data aceasta ideile cele mai bune vin de la altcineva, mai bine pregătit.

Cere sfaturi cu încredere, pentru că îţi apare în cale exact persoana cea mai potrivită pentru ceea ce vrei tu să obţii. E un exemplu demn de urmat, dar şi un stimulent pentru tine, pentru că dacă vezi că el a reuşit şi la el a mers o anumită reţetă a succesului, merită să faci ca el.

Dacă te şi susţine sau te însoţeşte pe acest drum, atunci eşti cu atât mai câştigat, deci hai, dă-i drumul!

GEMENI

Deşi ai fi tentat să respingi o anumită provocare, la prima vedere, nu fi atât de ferm când spui nu. Lasă acolo un pic de loc de întoarcere, pentru că, după o vreme, s-ar putea să te răzgândeşti şi să vrei să încerci totuşi varianta respectivă.

Refuză într-un mod mai delicat, nu atât de tranşant, ca totuşi să poţi reveni, la o adică, asupra deciziei tale. S-ar putea ca partea bună a lucrurilor să nu se vadă la început şi să fie nevoie să parcurgi câteva etape până când le vei descoperi, şi atunci vei regreta că ai spus un nu atât de hotărât.

Nu da, deci, răspunsuri definitive, mai ales dacă e vorba de refuzuri!

RAC

Nu mai privi înapoi, nu te mai raporta la vechile cunoştinţe, la vechile relaţii, la vechile poveşti trăite înainte, pentru că trecutul e bine să rămână acolo, la locul lui.

Acum ţi se oferă cu totul altceva ce merită valorificat, folosit, pus la treabă în beneficiul tău. Este o şansă nouă în faţa ta, dar dacă tot o compari cu cei mai trăit şi înainte, nu prea îi vei descoperi atuurile.

Niciodată un lucru nu seamănă cu altul, ceea ce ţi se oferă acum, complet nou, e unic, deci nu are rost să te tot gândeşti dacă nu cumva se repetă cine ştie ce situaţie de altădată. Nici vorbă: tu eşti altul acum, situaţia e alta acum, deci bucură-te de noutate!

LEU

Iubirea te face să pluteşti, pur şi simplu, toată lumea este a ta şi te simţi capabil să răstorni şi munţii din loc. Atunci când ai pe cel drag alături, când te ştii iubit şi apreciat aşa cum eşti, susţinut necondiţionat de pe margine, capeţi aripi şi poţi mai mult decât ai putea crede!

E grozav să capeţi atâta încredere în tine însuţi, în viitor, în ceilalţi, doar pentru că cineva te iubeşte. Evenimentele acestei zile te pot propulsa în frunte, înaintea tuturor, deoarece motorul principal al tuturor succeselor care te vizează este iubirea.

Eşti fericit că iubeşti şi eşti iubit, şi asta îţi dă putere!

FECIOARĂ

Joci un rol cheie într-o situaţie instabilă, în care nimeni nu reuşea să restabilească echilibrul. Tu priveşti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detaşat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate feţele, fără a te lăsa influenţat de nimeni, ca, într-un final, să extragi o concluzie fermă pe care o vei prezenta şi celorlalţi.

Te irită faptul că unii îşi schimbă părerea de la o zi la alta, de aceea eşti decis să iei tu frâiele acestei acţiuni pentru a reinstala odată şi-odată liniştea şi armonia.

Te comporţi ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase şi clare decizii, alungând astfel incertitudinea.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24