EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 6 ianuarie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Mercur retrograd se apropie de o conjuncție cu Soarele. 

Mâine vom avea prima Lună Plină din acest an. Se va petrece în semnul Racului, deci este posibil să ne confruntăm cu emoții intese și să fim la extreme. Ne confruntăm cu mult temuta conjuncție Mercur retrograd-soare. Apar încurcături, blocaje, întârzieri, ne confruntăm cu ceață mentală. Se strică lucrurile. Reapar situații pe care le consideram încheiate. În sectorul profesional, vom da piept cu vești neplăcute sau cu multe frustrări. 

Berbec

La serviciu s-ar putea să apară tot felul de încurcături. Astrele îți recomandă să eviți discuțiile serioase cu șefii. Nu este momentul!

Taur

Prejudecățile nu îți fac deloc bine astăzi. Nici ale tale, nici ale celorlalți. De asemenea, pot apărea încurcături în timpul călătoriilor. 

Gemeni

Conjuncția Soare-Mercur retrograd îți poate da planurile peste cap. Și va trebui să o iei de la zero. Dar nimic nu este întâmplător!

Rac

Resimți totul la un nivel intens. Astrele îți recomandă să fii observator mai degrabă. Adică să nu forțezi deloc lucrurile. 

Leu

Apar tot felul de răzgândiri la serviciu. Unii colegi se schimbă de la un moment la altul și va trebui să înveți să te adaptezi. 

Fecioară

Te vei focusa mai mult pe tine. Cel puțin asta vor astrele astăzi. Și nu da importanță celorlalți care te vor pentru ei. 

Balanță

Vei relua unele discuții cu membrii familiei. Pe moment, veți avea impresia că nu există cale de ieșire, dar ea va apărea. 

Scorpion

Ai grijă la ce spui! Cuvintele tale pot deveni arme împotriva ta. Sau vei fi greșit înțeles. Asigură-te că mesajele ajung unde trebuie. 

Săgetător

S-ar putea să ai unele revelații legate de bani. Din păcate, nu cele mai plăcute. Dar nu este cazul să te victimizezi prea mult. 

Capricorn

Mintea ta va fi destul de activă, dar s-ar putea să îți și joace feste. De aceea, îți recomand să nu te încrezi imediat în ea. Să cauți argumente!

Vărsător

Dacă ai visat ceva, nu înseamnă că așa este! Încearcă să nu tragi concluzii pripite și nici să nu te contaminezi cu problemele altora. 

Pești

Cunoscuții nu știu ce vor! Și s-ar putea să îți dai planurile peste cap degeaba. Încearcă să îți spui punctul de vedere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel