HOROSCOP, vineri, 4 august 2017

Balanță 

Se apropie un moment culminant in activitatea profesionala, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obtinerea unui job sau a unei functii superioare, un examen in urma caruia vei putea trece la un nivel superior in cariera. Desi ar mai fi ceva timp pana la acel mare hop, tu te pregatesti intens inca de pe acum, pentru ca vrei sa-ti iasa toate ca la carte. Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite intelept, pentru a mai acumula ceva informatie, pentru a invata toate detaliile la nivel teoretic astfel incat sa lasi o impresie ireprosabila si a obtine nota maxima.

Scorpion 

Oricat ai vrea sa programezi totul dinainte, timpul tot cum vrea el inainteaza. Azi vei intelege, pentru a cata oara, ca unele lucruri nu se intampla atunci cand ai vrea tu, ci atunci cand le este dat de sus, dintr-un plan divin, sa apara! Toate la timpul lor, vei auzi in jurul tau iar si iar ca un refren obsedant incat, la urma urmei, vei accepta si tu asta si te vei relaxa un pic, asteptand momentul potrivit pentru toate. Daca insisti sa ajungi la un anumit tel acum, din ambitie, vei vedea ca apar o multime de piedici neprevazute care vor prelungi lucrurile in asa fel incat sa duca tot acolo la ziua si locul in care le era dat sa se manifeste.

Săgetător

Adevarul poate reveni la lumina dupa o lupta intreaga cu minciuna. Poate ai comis o eroare candva care acum isi arata efectele nedorite si trebuie sa te grabesti, macar acum, dupa atata vreme, sa restabilesti ordinea corecta. Daca altcineva ti-a inselat asteptarile, trebuie sa i-o spui direct, pentru ca nici nu si-a dat seama ca a gresit fata de tine dar, daca va afla ca te-a suparat. Va face tot posibilul sa indrepte lucrurile. Parca se face lumina, se reaseaza lucrurile pe fagas normal si te linistesti si tu, pentru ca neregulile nu pot dura la nesfarsit: tot se clarifica odata si-odata situatia!

Capricorn

Fii foarte atent la oamenii pe care ii atragi astazi alaturi de tine intr-un plan comun, pentru ca s-ar putea sa nu fie cei mai potriviti tovarasi pentru ceea ce ti-ai propus. Ori au interese egoiste si vor face tot posibilul sa traga, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profita de eforturile tale pentru a-si asigura lor ascensiunea. Fii foarte exigent, atent la toate semnalele negative care vin de la acestia, pentru ca iti vei da seama din timp ca au ceva de ascuns si, mai ales, de urmarit, ce poate dezavantaja pe altii, adica pe tine. Selecteaza-ti colaboratorii cu maxima prudenta!

Vărsător

Stai cu urechile palnie la tot ce auzi azi, pentru ca ai putea primi o informatie de milioane care te poate scoate din impas. E o lectie de viata pe care cineva drag ti-o ofera pe gratis, ca atare trebuie s-o prinzi din zbor cu entuziasm si incredere, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, se va dovedi a fi esentiala in procesul anumitor evenimente in care esti direct implicat. Tine minte ce afli azi de la cei cu care intri in contact, pentru ca sunt vesti interesante sau sfaturi folositoare, pe care, candva, si tu le vei transmite mai departe. Datorita acestui pont, lucrurile se simplifica semnificativ in calea ta.

Pești

Amintirile neplacute pe care le tot cari dupa tine nu te ajuta sa evoluezi, ca atare, pentru a te descatusa de balastul emotional de care nu te poti rupe, e nevoie mai intai sa ierti. Sa te ierti pe tine de unele erori comise candva care ti-au patat imaginea si reputatia. Sa ierti pe altii pentru felul cum te-au judecat sau greselile pe care le-au facut fata de tine. Arata-te dispus sa treci cu vederea aspecte care te dor inca, pentru ca nu poti trece mai departe daca nu te eliberezi de aceste vini care s-au lipit de tine ca o capusa care iti suge toata energia. De tine depinde sa te rupi de ceea ce nu poti ierta sau uita!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel