Urmărește emisiunea live


Horoscop, vineri, 31 august, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Scorpionii sunt foarte îngrijorați pentru nişte chestiuni de serviciu sau din cauza unei relaţii care merge defectuos de la o vreme. Capricornii ar fi bine să nu alunece într-o zonă emoţională periculoasă doar pentru că momentan nu stau tocmai fericiți în plan financiar.

Horoscop, 31 august 2018, BALANȚĂ

Încearcă să mai şi refuzi pe cei care te monopolizează cu problemele lor. Nu cumva le pui prea mult la suflet? Ei se simt bine când găsesc pe umerii cui deşărta bagajul de probleme, dar nu cumva te împovărezi tu fără rost?

Ascultă-i, asta poţi face, dar fă-o cu un dram de detaşare, de indiferenţă, de răceală chiar, dându-le totodată impresia că eşti un prieten de nădejde. Nu înseamnă că nu-ţi pasă de problemele lor, ci doar că îţi pasă mai mult de liniştea şi starea ta de bine. Ei abia aşteaptă să obosească pe alţii de necazurile lor, dar ce vină ai tu?

Horoscop, 31 august 2018, SCORPION

Eşti foarte îngrijorat pentru nişte chestiuni de serviciu sau din cauza unei relaţii care merge defectuos de la o vreme, dar nu cumva te stresezi degeaba? Ai nevoie de puţină relaxare, şi ştii de unde poţi primi tu azi energia pozitivă care să te remonteze cel mai rapid? De la animale! Da, de la vietăţile cu patru lăbuţe şi codiţe fericite care te primesc de fiecare dată cu bucurie!

Caută compania lor, pentru că orice problemă va dispărea dacă reuşeşti să-ţi readuci zâmbetul pe buze şi lumina în priviri numai la vederea acestor îngeraşi cu blăniţă! Oferă-le atenţie iar ele te vor recompensa înzecit iar suferinţele umane dispar ca prin farmec!

Horoscop, 31 august 2018, SĂGETĂTOR

Chiar dacă vezi în faţa ta semnale clare de nedreptate şi infidelitate, nu încerca să le ţii altora predici. Nu numai că nu ai acest drept, dar poate nici tu nu eşti ireproşabil ca să le dai lor lecţii de viaţă. E problema lor, la urma urmei, ca atare tu concentrează-te asupra propriului tău comportament. Mai degrabă poţi oferi altora o lecţie bună prin exemplu personal, arătându-le cum e mai bine să se poarte, nu doar vorbindu-le critic despre ce fac ei greşit. Lasă-i să se convingă singuri că nu fac bine ceea ce fac, pentru că adevărul iese oricum la lumină. Tu urmează drept calea adevărului şi s-ar putea să-i atragi şi pe alţii după tine.

Horoscop, 31 august 2018, CAPRICORN

Nu aluneca într-o zonă emoţională periculoasă doar pentru că momentan nu stai tocmai fericit în plan financiar. Sigur că e important să ai bani ca să te simţi bine, dar vei vedea că există alte aspecte ale vieţii cotidiene care merită acum mai multă atenţie şi de unde îţi poţi extrage energia pozitivă. Nu pune la suflet o factură pe care nu o poţi achita acum.

Nu intra în panică dacă afacerile merg mai anevoios. Nu începe să te lamentezi dacă nivelul contului a scăzut drastic. Ai răbdare, pentru că toate vor veni la momentul potrivit în cantitatea potrivită dacă nu te laşi copleşit de aceste frici fără rost!

Horoscop, 31 august 2018, VĂRSĂTOR

Dacă tu nu eşti foarte convins de propriile tale calităţi, priveşte-te prin ochii celor care îţi sunt alături cu iubire. Dacă vezi cât de mult te preţuiesc ei, cât de des caută să-ţi stea în preajmă, înseamnă că ei te plac aşa cum eşti şi ar fi bine să fii şi tu la fel de mulţumit de tine însuţi. Nu-ţi mai vedea toate defectele în oglindă, când se văd de la o poştă numai lucruri minunate pe care merită să le evidenţiezi.

Învaţă să te iubeşti mai mult, să te respecţi mai mult, să valorifici mai mult ceea ce ştii sau poţi, pentru că ai multe atuuri doar ale tale. De fapt, exact asta apreciază ceilalţi la tine, dar tu parcă vrei şi mai mult! E bine să doreşti perfecţiunea, dar spiritul auto-critic depăşeşte totuşi limitele!

Horoscop, 31 august 2018, PEȘTI

Când ai un drum mai aparte decât restul lumii, nu te aştepta ca lumea să te înţeleagă din prima sau să te urmeze atunci când îi inviţi să ţi se alăture. E nevoie de timp pentru ca lumea să înţeleagă viziunea ta diferită, dar nu trebuie să renunţi, tu mergi pe calea ta, fii un exemplu demn de urmat şi ai să vezi că într-o zi, privind în urma ta, deja ai să descoperi câţiva discipoli.

Acum eşti încă pe parcursul acestei demers de a te face auzit, înţeles, acceptat. Tu crezi în drumul tău, şi asta contează pentru că dacă şi tu ai începe să te îndoieşti, ai abandona repede această cale. Ai răbdare, într-o zi vor gândi şi alţii ca tine!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel