Horoscop, vineri, 30 noiembrie, 2018

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Suferinţele din amor nu ocolesc pe nimeni, iar azi Leii sunt  primii  vizați de aceste surprize neplăcute. Gemenilor nu le ies toate planurile aşa cum au dorit, ci se trezesc cu o surpriză neplăcută.

BERBEC

Bucură-te de momentele superbe ale zilei, simte-te bine în pielea ta. Eşti liber să zbori cu gândul sau cu sufletul oriunde doreşti, iar această atitudine deschisă e soluţia optimă pentru a ajunge într-o zonă încântătoare a planurilor tale.

Ai numai motive de optimism şi veselie, ca un copil lipsit de griji care lasă lucrurile să evolueze în voia lor. Nu are rost să te opreşti la fiecare pas şi să-ţi pui întrebări inutile sau să încerci să preiei controlul, pentru că te afli pe vârful unui val care oricum are direcţia sa de înaintare.

Lasă-l pe el să te ducă acolo unde vrea şi vei vedea că ţinta finală coincide cu cea a propriilor tale dorinţe. Fii deschis la orice!

TAUR

Mai ai nişte sarcini de adus la zi şi încerci să te concentrezi asupra proiectului început. Consideri că e prea bun momentul pentru a-l lăsa să treacă fără să mai faci câţiva paşi înainte.

Primeşti informaţii folositoare şi auspiciile sunt şi ele de bun augur pentru a depăşi etapa cea mai dificilă, ca atare nu te gândi la nimic altceva pentru că este exact momentul favorabil unei reuşite de proporţii. Depune eforturile care ţi se cer, pentru că merită!

GEMENI

Nu-ţi ies toate planurile aşa cum ai dorit, ci te trezeşti cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi îţi strică buna dispoziţie.

Poate sănătatea e cea care îţi pregăteşte marea bombă sau vremea te obligă să renunţi la o călătorie, deci ceva nu iese ca la carte.

RAC

Eşti mai puternic decât crezi, chiar dacă cineva din jurul tău încearcă să te intimideze cu ton ridicat sau cu diverse tehnici de manipulare, sperând că aşa se va impune.

Cu siguranţă ai un as în mânecă de care vei şti să te foloseşti la momentul cel mai potrivit fără a apela cătuşi de puţin la autoritate, agresivitate sau nervi, aşa cum fac ceilalţi.

Ba chiar o astfel de confruntare de forţe, cu oameni care ţi se cred superiori, este o provocare excelentă pentru tine ca să arăţi ce poţi şi să-i învingi prin mijloace cinstite.

LEU

Suferinţele din amor nu ocolesc pe nimeni, iar azi tu eşti primul vizat de aceste surprize neplăcute. Poate nu se întâmplă nimic grav între tine şi persoana iubită, dar planează o atmosferă mai sumbră deasupra voastră, din cauza unor influenţe din afara cuplului. Dacă unul din voi e încărcat negativ de emoţii şi griji, e clar că îşi va revărsa problemele şi asupra celuilalt şi veţi suferi laolaltă. Totuşi, cel afectat simte nevoia de a-şi spune păsul în faţa celui drag, aşteptând ajutor, susţinere şi înţelegere.

FECIOARĂ

E o plăcere să primeşti atâtea încurajări la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi în contact. Cineva trebuie să fie liderul acţiunilor potrivite acestei zile şi acela eşti tu, pentru că vii cu idei concrete pentru o zi reuşită.

Poate îţi vin azi chiar şi idei de afaceri, generate de discuţiile foarte animate cu cei din anturaj, cu şansa de a găsi un potenţial client sau asociat. Vorbeşte despre planurile tale, pentru că e posibil să mai atragi şi pe alţii în realizarea lor sau primeşti îndrumări cât se poate de bune!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel