HOROSCOP, vineri, 30 decembrie 2016

Berbec

Poate nu intotdeauna prietenii sau familia sunt si cei care te inteleg cel mai bine, dar nu pune la suflet eventualele lor judecati nedrepte. Undeva, poate au si ei dreptate, dar cel mai mult te doare ca nu vor sa-ti cunoasca sufletul in profunzime, ci se opresc ce se vede la suprafata. Nu pretinde mai mult nici macar de la cei care spun ca te iubesc, pentru ca fiecare, in fond, e cu propriile sale probleme pe suflet.

Te descurci mai bine de unul singur, depasesti mai bine orice impas doar prin propria ta vointa, deci nu astepta miracole de la cei din jur, pentru ca nu ei sunt sursa fericirii tale. Tot ce vrei vine doar din tine, deci nu-ti oglindi visele in ceilalti, ca sa nu ai parte de deceptii. Tu le poti implini, nu ei!

Taur

Ceea ce te preocupa acum cel mai mult e sanatatea ta fizica. E momentul sa iei decizii care suna inaltator si care te entuziasmeaza la maximum, si iti iei angajamentul sa te apuci de un sport, sa-ti iei abonament la sala, sa te tii de un regim care ar face bine organismului tau.

Nu numai ca faci promisiuni marete, dar te si inarmezi cu o imensa vointa. Spune-ti cu fermitate pot si ai sa vezi ca promisiunea facuta acum are toate sansele sa dea roade! Tine-te de decizia pe care o iei astazi, stabileste-ti un program foarte strict prin care sa ajungi acolo unde visezi si nu te abate! Chiar poti!

Gemeni

Daca nu ai gasit inca o cale de exprimare a propriei creativitati si care sa iti aduca si satisfactie, caut-o astazi si mai atent. Ai putea primi azi o idee excelenta care, daca va fi pusa in practica urgent, s-ar putea sa genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce tu numesti fericire.

Daca esti un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care il practici, cauta sa arati lumii produsul creatiei tale, ceea ce iese din mainile sau din mintea ta, pentru ca reactiile venite de la ceilalti s-ar putea sa te stimuleze sa practici mai intens aceasta arta de acum inainte. Nu te teme nici de pareri, nici de critici, nici de judecati de valoare: daca tu esti fericit cand faci asta, satisfactia ta conteaza cel mai mult!

Rac

Uneori, din nimic tot iese ceva, asa cum simti si tu astazi. Desi la inceput nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul in care mergi, nici tie nu-ti vine a crede cum incep sa apara ideile una cate una, intr-un ritm mult mai alert. E o dovada buna ca, daca vrei sa iei decizii intelepte, e bine sa iei mai intai o pauza, sa-ti golesti mintea de alte ganduri, cand observi ca in mintea ta e liniste, vei vedea ca din acel intuneric aparent se vor ivi si scanteile. Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc si nu te mai gandi la nimic. E momentul tau de debarasare de orice balast si, pe un teren complet gol, e si normal sa incolteasca alte lucruri bune.

Leu 

Ce iubesti tu cel mai mult? Sa detii controlul, asa e, si asta vei cauta si azi in aventura care ti se deschide in fata ochilor. Nu te preocupa atat de mult rezultatul, destinatia, ceea ce te asteapta la final, cat senzatia de satisfactie deplina pe care o ai ca tii in maini tale fraiele acestei actiuni.

Ce-i drept, esti potrivit in asemenea pozitie, pentru ca poti fi si un foarte bun conducator de echipa, dar uneori transformi dorinta de a conduce in agresivitate verbala, in autoritate exagerata, in placerea de a o face pe durul, aruncand in stanga si-n dreapta cu vorbe grele. Foloseste-te de acest atu intr-un sens constructiv, nu pentru a-i ingenunchea pe ceilalti.

Fecioara

Arata lumii ca ai evoluat, ca ai stiut sa te folosesti cu intelepciune de experientele tale anterioare, ca ai invatat mult din tot ce ai construit pana acum. Discutia pe care o porti azi cu niste persoane care au rolul de a-si da cu parerea cu privire la nivelul la care ai ajuns (parinti, profesori, juriu) va fi edificatoare, pentru ca tot ce spui ii multumeste, le da garantia ca esti omul de incredere pe care se pot baza.

Cand privesti inapoi, la cel care ai fost, si compari cu cel care esti acum, diferenta este uluitoare, semn ca ai acumulat cantitati mari de informatie, de cunostinte, de experienta, ce te fac acum sa pari mai matur, mai intelept, mai responsabil. Nu te sfii sa te folosesti de aceste atuuri. Oricum nu mai esti cel de ieri!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel