Horoscop, vineri, 3 august, 2018

Crişan Andreescu / 02 aug 2018 / 18:07 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Horoscop. Scorpionii să aibă mare grijă la deciziile categorice pe care trebuie să le ia. Pentru Pești,  cariera lor ajunge într-un punct de apogeu de care sunt foarte mândri.

HOROSCOP, 3 AUGUST 2018, BALANȚĂ

Modul unora ceva mai jucăuş şi mai superficial de a trata lucrurile te cam debusolează, pentru că nu ştii foarte bine cum să tratezi impasul de faţă. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate.

Ignoră riscurile şi piedicile şi vor să te influenţeze şi pe tine să le priveşti la fel, ca şi cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merită să abordezi această atitudine lejeră, semn că întotdeauna gândirea pozitivă te scoate din impas!

Ce rost să vezi numai probleme la tot pasul când cu un zâmbet poţi trece peste toate?

HOROSCOP, 3 AUGUST 2018, SCORPION

Ai mare grijă la deciziile categorice pe care eşti gata să le iei. S-ar putea să fie nişte alegeri făcute în pripă care, mai devreme sau mai târziu, te vor pune într-o situaţie dificilă.

Dacă pe tine te scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia ta ca pe o veste bombă.

Fii deci prudent când spui azi un da sau un nu, pentru că s-ar putea să sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de răspunsul tău.

Dacă e un refuz, fă-l să nu sune ca o uşă trântită în nas, ca să nu strici de tot planurile unui coleg care avea nevoie de acest răspuns de la tine.

HOROSCOP, 3 AUGUST 2018, SĂGETĂTOR

E o plăcere să-l vezi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi şi mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi.

Ceea ce clădiţi acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, deci aveţi toate motivele să trageţi tare pentru a vedea acest vis împlinit.

E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relaţiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil.

Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celălalt, ci vâsliţi laolaltă!

HOROSCOP, 3 AUGUST 2018, CAPRICORN

Unii nu reuşesc să se apropie de tine, pentru că eşti într-o pasă mult prea sensibilă din punct de vedere emoţional şi orice cuvânt îndreptat spre tine sună tăios şi cinic.

Nu exagera gravitatea replicilor, pentru că unii îţi transmit chiar lucruri adevărate şi sincere, nicidecum replici severe pe care nu le-ai merita, dar tu ai tendinţa de a pune la suflet tot ce auzi.

Linişteşte-te înainte de a spune şi tu, la rându-ţi, ce părere ai, pentru că, din cauza fragilităţii tale psihice, ai putea interpreta greşit şi ai putea avea o reacţie nelalocul ei.

Mai bine te abţii!

HOROSCOP, 3 AUGUST 2018, VĂRSĂTOR

Un amic te-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înţelegi prea bine, te arăţi dispus să-l ierţi şi să-i acorzi o şansă de împăcare.

Dacă şi pe asta o strică, ar fi bine să închizi complet acest capitol, dar nu pica în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la tine o reacţie agresivă, pe care să ţi-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tău!

Fii tui cel blând, cel înţelegător, cel împăciuitor, şi nu-l lăsa să te enerveze şi mai tare!

Dacă e deştept, va accepta împăcarea!

HOROSCOP, 3 AUGUST 2018, PEȘTI

Cariera ta ajunge într-un punct de apogeu de care eşti foarte mândru, ca şi cum ai obţine un loc fruntaş într-o competiţie sau ai obţine, după eforturi susţinute, un document ce va sta la baza succesului tău profesional de acum înainte.

Poate eşti la finalul unor studii aprofundate, a unui curs de specializare şi eşti foarte mulţumit de rezultate, şi pentru că ai o patalama la mână, ai curaj să ţinteşti mai sus, către o poziţie superioară, o funcţie de răspundere sau un nivel mai înalt în ierarhie.

Insistă, şansele pot ţine cu tine pentru o lansare în forţă!

Citește mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26