HOROSCOP, vineri, 29 iulie, 2016

Berbec

Ziua de 29 iulie se desfăşoară extrem de plăcut pentru tine: te vei bucura de emoţii puternice, dar pozitive, vei trăi din plin şi vei avea parte şi de compania oamenilor dragi. Tot ce îţi doreşti este să prelungeşti cât se poate de mult aceste clipe pline de fericire, deşi eşti conştientă de faptul că acest lucru este aproape imposibil.

Taur

Cea mai mare satisfacţie a zilei este reprezentată de faptul că un coleg sau un partener de muncă, cu care ai avut multe conflicte, este gată să recunoască că a greşit şi se oferă să colaboreze cu tine. Reuşeşti să te abţii să îi arunci în faţă un "ţi-am spus eu", astfel că relaţia voastră are toate şansele să se desfăşoare excelent.

Gemeni

Deşi ziua de vineri este mai degrabă propice relaxării, tu eşti animată azi de sentimentul datoriei! Ai impresia că deţii o responsabilitate faţă de cineva drag şi consideri că este obligaţia ta să îl ajuţi să iasă din încurcătură. Problema este însă că persoana în cauză nu vrea să fie ajutată şi respinge toate iniţiativele tale.

Rac

Nu te teme să îţi exprimi azi în mod direct emoţiile, pentru că eşti înconjurată numai de oameni dragi, şi nimeni nu va profita de pe urma sensibilităţii tale. Mai mult, inima ta mare îşi va câştiga azi un admirator: poate fi vorba de un nou prieten sau chiar de un interes amoros!

Leu

Azi găseşti o ofertă de nerefuzat: sunt şanse mari să închiriezi un apartament bine situat, la un preţ excepţional, sau să dai peste o super reducere pentru concediu. Problema este că momentan nu ai bani pentru a profita de pe urma acestei oferte, dar vei găsi un prieten care să te împrumute.

Fecioara

Deşi e vineri, astrele consideră că e cel mai bun moment pentru a face o schimbare în viaţa ta! Apucă-te de dieta pe care îţi promiţi de multă vreme că o vei încerca sau cumpără-ţi un abonament la sală: vei începe cu dreptul, şi, mai important, te vei ţine de planurile tale.

Balanța

Primeşti o sumă importantă de bani azi, dar nu prin eforturile proprii. Este posibil să fii recompensată pentru munca de echipă sau să fi câştigat un concurs alături de colegii tăi. Cu toate acestea, te bucuri de acest spor în buget, pe care îl vei cheltui cum nu se poate mai bine.

Scorpion

Succesele familiei te fac să fii foarte mândră azi. Copilul tău are o realizare importantă sau părinţii reuşesc să ducă la bun sfârşit un plan la care lucrau de mult. Susţinerea ta a fost necondiţionată, aşa că simţi că victoria îţi aparţine într-o oarecare măsură şi ţie.

Săgetător

Reuşeşti azi să îţi extinzi sfera de influenţă asupra cuiva apropiat, pe care nu sperai să îl aduci de partea ta. Îţi convingi sora să te ajute cu un proiect sau cea mai bună prietenă să meargă cu tine în vacanţă, aproape fără să depui niciun efort. 

Capricorn

Clipele de fericire ale zilei de 29 iulie le datorezi integral prietenilor. Ai o zi groaznică la muncă şi eşti din ce în ce mai prost dispusă, dar salvarea intervine la ieşirea cu amicii, pe care aveai de gând să o anulezi, pentru a te putea relaxa acasă. Nu renunţa, fiindcă ei vor reuşi să te facă să treci peste dificultăţi.

Vărsător

Ai o şansă importantă să te apropii de şeful tău azi, făcându-i o favoare pe care la început ai tendinţa de a o refuza. Ajutorul pe care i-l oferi te va duce însă mai aproape de o promovare sau de noi responsabilităţi, care te vor susţine să creşti profesional.

Pești

Ziua de 29 iulie te va transforma într-un lider puternic! Chiar dacă nu ocupi propriu zis poziţia de şef, vei îndruma perfect o echipă formată din colegii tăi de muncă sau te vei impune în faţa prietenilor, pe care îi convingi să îţi urmeze sfaturile binevoitoare. (Sursa: divahair.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel