HOROSCOP, vineri, 28 octombrie, 2016

BERBEC

Va fi una dintre cele mai bune zile din saptamana. O sa primiti multe vesti extraordinare de la persoane dragi. Sunt sanse mari sa planuiti o excursie.

TAUR

O zi perfecta pentru a face cateva schimbari prin casa sau la birou. Aveti chef sa faceti curat si ar fi bine sa profitati de aceasta stare pentru ca nu vi se intampla prea des.

GEMENI

Va implicati intr-un proiect care va aduce castiguri financiare substantiale. Este mult de munca, dar eforturile va vor fi rasplatite.

RAC

Este o zi in care va ganditi mult la viitor. Emotivitatea este crescuta, asa ca evitati orice decizie pe termen lung.

LEU

Latura romantica iese la suprafata si o sa il acaparati pe cel drag cu gesturi tandre. Se anunta o zi aparte pe care nu o veti uita.

FECIOARĂ

Un amic va face o oferta foarte interesanta pentru weekend-ul care urmeaza si sunteti tentati sa acceptati, pentru ca de multa vreme nu ati mai plecat de acasa.

BALANȚĂ

Trebuie sa faceti economii, deoarece o sa aveti nevoie de bani in perioada urmatoare. S-a marit lista de achizitii si ar fi bine sa fiti pregatiti cand vine momentul sa platiti totul.

SCORPION

Ziua incepe cu un mic conflict, dar pana la urma se rezolva. Chiar daca este ceva minor, invatati un lucru important din asta. Seara aveti program facut cu prietenii.

SĂGETĂTOR

Veti avea parte de o zi speciala din punct de vedere personal. Partenerul de viata nu va face surprize des, insa atunci cand le face sunt foarte dragute, asa ca astazi va puteti astepta la asa ceva.

CAPRICORN

Nu ar fi bine sa lasati viata personala sa intervina in viata profesionala. Daca nu veti lua in seama acest lucru, o sa ajungeti intr-o situatie foarte neplacuta

VĂRSĂTOR

Nu va concentrati la job mai deloc, pentru ca stiti ca seara urmeaza sa plecati undeva cu prietenii. Gandul va sta doar la acest lucru.

PEȘTI

Este o zi buna pentru a pune in aplicare planul pe care l-ati facut cu partenerul de viata. Incercati sa va luati dupa el, altfel o sa ajungeti sa faceti cheltuieli in plus fara rost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel