Horoscop, vineri, 28 decembrie, 2018

Horoscop. Toate par să se fi împotmolit într-un punct critic pentru Scorpioni, de unde, momentan, nimic nu se mai mişcă. Pentru Pești, este o zi extrem de oscilantă pentru că trec  de la plus la minus şi de la bucurie la tristeţe de la o oră la alta.

Horoscop, 28 decembrie 2018, BALANȚĂ

Tot elanul tău este ţinut în frâu de o serie de condiţii defavorabile acţiunii pe care doreşti să o porneşti. Deşi deţii toate resursele necesare pentru a evolua repede spre succesul visat, nu depinde numai de tine să începi acum acest proiect, tocmai de aceea simţi că ceva te trage mereu înapoi.

Poate e chiar propria ta frică de a nu greşi, dar dacă te motivezi mai bine, vei depăşi şi rezervele, şi piedicile care vin din tine, cât şi pe cele puse de ceilalţi.

Horoscop, 28 decembrie 2018, SCORPION

Toate par să se fi împotmolit într-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai mişcă. Nu insista să treci azi peste acest hop, pentru că nu deţii resursele necesare pentru o reuşită.

Eşti pesimist, lipsit de energie, moralul e la pământ iar motivaţia e zero. Cu asemenea bagaj sărac la tine, cum să depăşeşti momentul cu capul sus? Aşteaptă, stai până se mai clarifică lucrurile şi, după ce va trece furtuna, vei privi lucrurile cu totul altfel decât acum.

Dacă tot stai pe loc, nu-ţi turna cenuşă în cap, plângându-ţi de milă, ci informează-te!

Horoscop, 28 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Trebuie să lupţi pentru a dovedi adevărul într-o situaţie tensionată din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputaţie, dar ai acum şansa de a restabili echilibrul firesc şi de a-ţi recăpăta poziţia meritată.

Nu permite nimănui să te jignească pe nedrept, apelează la toate armele din dotare pentru a demonstra că eşti corect şi nu te simţi vinovat de nimic.

Alţii sunt cei care încearcă să arunce vina pe umerii tăi ca să scape basma curată, dar nu trebuie să accepţi asemenea nedreptate. Poţi scăpa fără urmări, dar trebuie să te ridici pentru drepturile tale!

Horoscop, 28 decembrie 2018, CAPRICORN

Lucrurile bune se clădesc lent, iar lecţia răbdării o vei învăţa şi zilele acestea printr-un eveniment care te convinge că uneori merită să aştepţi oricât până ce ajungi acolo unde speri.

După o perioadă lungă de efort şi de răbdare, iată că poţi pune mâna pe rezultatele concrete ale eforturilor depuse şi ai toate motivele să fii mândru de tine.

Nu te aştepta, aşadar, la rezultate imediate, pentru că eşti implicat într-un proiect care evoluează extrem de lent, dar măcar ai garanţia că la capăt este exact ceea ce ai planificat.

Horoscop, 28 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Veştile care sosesc de peste tot au un efect mobilizator asupra ta, pentru că ai şansa de a participa la o activitate colectivă alături de oameni pe care îi apreciezi.

Începi ceva nou, ceva ce te entuziasmează la maximum, de aceea te apuci de treabă cu un chef fantastic, motivat de ambiţia celor din jur.

Încearcă să-ţi păstrezi acest tonus cât mai mult timp de acum încolo, cuprins un aer proaspăt, perfect pentru ceea ce ai de făcut de acum încolo. Te simţi bine alături de prieteni.

Horoscop, 28 decembrie 2018, PEȘTI

Este o zi extrem de oscilantă, pentru că treci de la plus la minus şi de la bucurie la tristeţe de la o oră la alta. Cu alte cuvinte, ai parte de ambele feţe ale monedei într-o singură zi, tocmai de aceea numai de tine depinde cum ţii sub control aceste trăiri, ca să nu laşi pe niciuna să te copleşească.

Fiecare dintre aceste atitudini contrare se potriveşte unei anumite situaţii, deci aici intervine intuiţia ta, pentru a te folosi de starea ta în locul şi momentul oportun.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel