Horoscop, vineri, 24 august, 2018

Horoscop. Cel mai de preţ lucru pentru Raci e faptul că cineva care ţine cu adevărat la ei le stau alături la bine şi la greu. Leii vor primi o veste cu efecte contradictorii asupra lor.

Horoscop, 24 august 2018, BERBEC

Discuţiile pe care le porţi cu familia au o conotaţie extrem de serioasă, de parcă aţi fi în faţa unei decizii majore de destin. Fiecare membru al familiei are un cuvânt de spus în această problemă, deci nu poţi decide doar tu pentru ei. Aveţi viziuni diferite şi dorinţe diametral opuse, dar care pot fi combinate perfect într-un scop comun de care să profitaţi cu toţii. Este vremea angajamentelor, a declaraţiilor de dragoste credibile, a gesturilor prin care fiecare demonstrează cât de serios priveşte relaţia, semn că aţi depăşit faza fluturilor din stomac şi începeţi să construiţi ceva solid şi de perspectivă.

Horoscop, 24 august 2018, TAUR

Planul pe care-l porneşti azi te entuziasmează la maximum şi faci tot posibilul să treci repede de fazele de început, cele de pregătire a terenului. Deja vrei rezultate, nu-ţi plac tatonările iniţiale când stabileşti încotro să mergi, de aceea tragi tare în primele ore pentru a ajunge la un nivel superior al acestei acţiuni. Nu te aştepta la roade imediate, e un proiect dificil, epuizant, mare consumator de resurse, dar ai toate calităţile pentru a-l duce la îndeplinire. Atât timp cât interesul tău este încă viu iar energia este la cote maxime, te apropii cu paşi mari de reuşită.

Horoscop, 24 august 2018, GEMENI

Mulţi au rezerve asupra sensului cam îndrăzneţ spre care eşti gata să te avânţi, dar nu trebuie să te compari cu ceilalţi. Mulţi sunt fricoşi, laşi, nesiguri pe ei şi te văd şi pe tine în aceeaşi ipostază, or tu eşti un aventurier pregătit de orice provocare! Nu te gândeşti la riscuri, ci eşti gata să dai startul acelui sens nou, convins că te îndrepţi spre visul tău cel mare. Curaj e bine să ai, aşa e, dar nu transforma curajul într-o formă de revoltă, pentru a le demonstra altora cu orice preţ de ce eşti tu în stare. Porneşte pe drumul cel nou, dar câteva măsuri de precauţie nu strică: nu exagera cu îndrăzneala aruncându-te chiar în gol!

Horoscop, 24 august 2018, RAC

Cel mai de preţ lucru, în acest moment, e faptul că cineva care ţine cu adevărat la tine îţi stă alături la bine şi la greu. E dispus să preia pe umerii săi ceva din problemele tale, sare în ajutorul tău oricând ai nevoie şi. astfel, totul merge mult mai uşor pentru că nu eşti singur în faţa provocărilor vieţii. E modul său de a-ţi întoarce nişte servicii similare pe care şi tu, cu alte ocazii, i le-ai dăruit cu inima deschisă, oferindu-vă unul altuia tot suportul necesar în momente cheie. Priveşti la el cu încredere, cu recunoştinţă, mândru că ai asemenea prieten!

Horoscop, 24 august 2018, LEU

Primeşti o veste cu efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, abia aştepţi să devină realitate, presimţind că are ceva bun de oferit, dar pe de altă parte te şi temi de consecinţele sale, pentru că există o cotă mare de necunoscut la mijloc. Nu ştii toate detaliile, şi cum eşti genul de om care apreciază lucrurile clare şi bine aşezate, o astfel de situaţie cu o doză imensă de nou te cam lasă fără direcţie. Mai aşteaptă căteva zile să te lămureşti încotro merg lucrurile şi atunci liniştea va reveni în sufletul tău, călcând pe teren mai sigur.

Horoscop, 24 august 2018, FECIOARĂ

Nu le poţi avea întotdeauna pe toate aşa cum visezi, ci mai dai piept şi cu realităţi dureroase. Azi are loc un eveniment în care ţi-ai pus mari speranţe, inima ta bătea mai tare numai când te gândeai ce se va întâmpla, dar din păcate aşteptările tale sunt zadarnice. Nu se petrece conform viselor tale, ci aluneci de sus, din vis direct într-o realitate care nu-ţi convine. Nimeni nu este scutit de tristeţe, de dezamăgiri şi de suferinţe, iar azi se pare că tu eşti cel care trebuie să le treacă în revistă şi pe acestea.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel