HOROSCOP, vineri 22 decembrie 2017

Balanță

Nu pune la suflet un mic hop absolut firesc in drumul tau catre succes si nu te lasa doborat de el. Ai multe de invatat si din astfel de situatii chiar daca nu sunt asa cum doreai. Ai rabdare, stai pe loc si descopera ce ai de invatat din aceasta lectie si dupa aceea treci mai departe.

Nu sari peste acest hop fara sa te gandesti ce are el de transmis, ca si cum n-ar insemna nimic, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei fi intors din drum tot la aceasta etapa. Mai bine chibzuiesti profund acum, decat sa mai faci si altadata vreun ocol pe aici. Nu sari peste aceasta lectie ca si cum n-ar fi existat!

Scorpion

Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi.

Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunosti ca iti sunt superiori si de la ei vei primi informatiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il visezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartasi si altora ce stiu trebuie valorificata din plin.

Săgetător 

Copiii sunt cel mai frumos lucru al vietii tale, deci apropie-te de ei si adu-ti aminte sa scoti si tu mai mult la iveala copilul din tine. Lasa incrancenarile, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, si lasa-te condus de joc, asa cum faceai cand erai mic.

Indiferent de varsta pe care o ai, vei vedea ca exista inca in adancul sufletului tau un copil care cere atentie, care vrea sa iasa afara sa se joace, ca atare dezbraca haina omului matur, sobru si responsabil si elibereaza acel copil.

Da-i voie sa se joace, sa rada si sa fie liber! Prezenta familiei alaturi va stimula cumva acest joc, si te simti ocrotit, rasfatat, imbratisat, asa ca odinioara. Aceeasi energie minunata o reversi si tu, la randu-ti, asupra celor mici!

Capricorn

Totul se intampla exact la timpul potrivit, de parca cineva te-ar intreba pe tine daca iti convine acest ritm de evolutie. Exact cand ai nevoie de un lucru, el deja apare in calea ta, cand visezi la o rezolvare, se iveste si ea din senin, si totul face parte dintr-o sincronizare perfecta intre ce ti-e scris si ce iti doresti tu mai mult de la viata.

Inima ta e incantata, pentru ca lucrurile se petrec exact ca in visele tale cele mai frumoase si nu se poate sa nu spui azi, cu mana pe inima, ca esti fericit! Simti iubirea divina cum se varsa asupra ta, de vreme ce toate se petrec asa cum ai tu nevoie!

Vărsător

Daca ai putea prelungi la nesfarsit starea de bine care te cuprinde astazi, ai fi fericit, deci fa tot posibilul sa profiti cat mai mult de aceasta stare! O petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui final de saptamana si orele par sa nu se mai sfarseasca intr-o atmosfera vesela.

La un moment dat, ai sentimentul ca timpul s-a oprit in loc si acelasi eveniment fericit se repeta iar si iar, spre marea ta satisfactie, semn ca, atunci cand esti optimist, poti sa pastrezi langa tine mult timp ce e frumos si bun in viata.

Pești

Chiar daca nu mai este acelasi ritm alert de inaintare a unui plan catre punctul maxim la care visezi, nu inseamna ca nu inainteaza lucrurile. Ba da, doar ca ceva mai lent decat ai fi dorit tu! Ca atare ai rabdare si nu grabi lucrurile, pentru ca te afli pe parcursul unui plan care progreseaza lent, pas cu pas, dar neintrerupt.

Imagineaza-ti ca ceea ce se naste acum sub ochii tai e precum o roca ce se slefuieste in timp indelungat, pana ajunge la forma perfecta. De ce sa sari peste etape cand fiecare pas de pe parcurs conteaza pentru ceea ce construiesti? Rabdare, asadar, si continua constructia!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel