Horoscop, vineri, 21 septembrie, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Vărsătorii sunt blocați într-o situaţie din trecut de care nu se potdeloc rupe, de parcă ar fi devenit o obsesie. Pe„tii nu poţi sta degeaba azi, au multe de făcut şi au şi starea necesară pentru a se concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual.

Horoscop, 21 septembrie 2018, BALANȚĂ

Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot. Dacă ştii că meriţi o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar. Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă.

Horoscop, 21 septembrie 2018, SCORPION

Nu nimereşti în cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnită şi plăcută. Pe lângă faptul că tu însuţi ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alături de tine şi alţi oameni la fel de împovăraţi de griji. Discuţiile pe care le aveţi nu conţin nimic optimist, ci sunt un schimb apăsător de energii negative şi motive de întristare, ceea ce va transforma dialogul într-un continuu cor al plângerii. Lucrurile ar părea mult mai simple dacă nu te-ai înconjura de oameni şi mai trişti decât tine, deci mai bine stai singur să-ţi rezolvi problemele decât cu asemenea companie negativă.

Horoscop, 21 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Ce zi superbă la orizont! Numai cu evenimente frumoase, numai cu veşti bune şi momente pline de romantism! Dacă ai dedica această zi în totalitate iubirii, ai fi cel mai fericit, pentru că îţi încarci bateriile de energie şi inima de sentimente puternice, de trăiri deosebite de care nu ai parte oricând! Bucură-te de fiecare moment oferit de cei care te iubesc sincer şi fii alături de ei cu toată fiinţa! Ori partenerul de suflet, ori copiii sunt sursa de energie vie şi, alături de ei sau pentru ei, eşti capabil de orice.

Horoscop, 21 septembrie 2018, CAPRICORN

Nu te băga în treburile altora dacă nu ai soluţii concrete şi corecte la ceea ce-i preocupă. Dacă nu ştii exact ce trebuie făcut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l încurca şi mai tare pe cel aflat în impas. Dacă intervii în problemele altora doar ca să te afli în treabă, fii sigur că vei strica mai mult decât vei ajuta şi apoi celălalt nu va mai şti cum să repare oalele sparte de cei care sau băgat unde nu le fierbe oala. Riscul de a-l trimite pe cel pe care ai dori să-l ajuţi pe căi lăturalnice e cam mare, deci mai bine îl laşi să se descurce singur.

Horoscop, 21 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Eşti încă blocat într-o situaţie din trecut de care nu te poţi deloc rupe, de parcă ar fi devenit o obsesie. Se ştie că tu ai o relaţie cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo ţi-ai extrage tu toată energia, dar de data aceasta trecutul e mai degrabă o povară, un blocaj, decât o sursă de energie, de aceea e nevoie uneori şi de uitare. Amintirile neplăcute de demult trebuie să dispară, deci fă un efort să le închizi acolo unde le e locul, aducând la lumină doar ceea ce îţi face bine.

Horoscop, 21 septembrie 2018, PEȘTI

Nu poţi sta degeaba azi, ai multe de făcut şi ai şi starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Oricum pe tine nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte, pentru că ai o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de data aceasta eşti prins într-un moment de epuizare nervoasă când randamentul tău e ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel