HOROSCOP, vineri, 21 octombrie, 2016

Berbec

Esti deceptionat de faptul ca descoperi, poate cam tarziu, minciunile unui colaborator in care ti-ai pus toata increderea. Observi ca totul a fost doar praf in ochi si nu gasesti in tine forta de a te rupe de esec. Esti blocat intr-o zona sumbra in care ai tendinta de a le vedea pe toate in negru, pentru ca dezamagirea e mare.

Taur

Daca ai adunat o suma de bani si esti multumit de nivelul pe care te afli, nu te avanta deja in cumparaturi mai mult sau mai putin necesare, pentru ca vei regreta mai apoi atractia spre risipa.

Gemeni

Cine este cu adevarat alaturi de tine daca nu cei dragi din familie? Ajunge sa le ceri ajutorul si ei vor fi acolo langa tine oricand, neconditionat si cu inima deschisa. Vestile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire si simti nevoia sa le transmiti si tu mai departe altora.

Rac

Conflictele cu tenta financiara sunt la ordinea zilei azi, fie ca e vorba de recuperarea unor bani, fie ca e vorba de discutii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulati fiecare acasa. Merita sa te lupti pentru drepturile tale banesti, chiar daca ar insemna sa-ti faci inamici peste tot.

Leu

Incearca sa te concentrezi mai bine asupra acelor aspecte care par nesigure, pentru ca superficialitatea te-ar putea face sa gresesti. Cu un dram de umor, ai putea iesi din orice incurcatura, dar nu merge o gluma chiar in orice situatie, mai ales acolo unde sunt in joc ori reputatia ta, ori starea financiara.

Fecioara

Fii discret in privinta planurilor tale viitoare, invaluie-le intr-o unda de mister, ca nu cumva sa ti le fure altul mai iute in reactii. Ai idei foarte bune, planuri excelente in minte, dar ai si inamici puternici prin preajma care abia asteapta sa prinda un pont si sa profite de el. 

Balanță

E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natura emotionala, ca si cum primesti o mare sperietura din cauza cuiva, iar maine vei avea deja motive sa razi de fericire, cu mari oscilatii emotionale de la cald la rece si invers. 

Scorpion

Desi ar fi suficiente motive de bucurie in jurul tau, anturajul e cel care strica atmosfera. Nimeresti printre oameni care cauta nod in papura chiar si la cele mai frumoase vesti si, in loc sa celebrezi victoria, te trag si pe tine intr-o zona sumbra a indoielii, a temerilor, a intrebarilor cu tenta pesimista. 

Săgetător

E o placere sa ti se recunoasca meritele, ceea ce te motiveaza si mai tare sa arati de ce esti in stare! Este posibil chiar sa fii nevoit sa apari in fata unei comisii sau a unui public pentru a-ti face cunoscute opiniile si o vei face cu talent.

Capricorn

Nu esti de acord cu raspunsul pe care il primesti la o solicitare legala pe care ai facut-o la o institutie abilitata, dar unde-i lege nu-i tocmeala si nu prea mai poti face nimic decat sa te supui ei. 

Vărsător

Ai mare grija la cele mai banale tranzactii financiare ale acestei zile, pentru ca planeaza un oarecare pericol peste portofelul tau. Poate nici nu-ti dai seama de riscuri, pentru ca exista o persoana care se ascunde in spatele unei masti false si se preface a-ti fi prieten sau partener cu intentii serioase, dar mai devreme sau mai tarziu vei afla ce intentioneaza si te va deceptiona.

Pești

E posibil sa dai piept cu greutati de netrecut, care te-ar putea obliga sa-ti schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comporta intr-o anumita situatie. Poate accepti, de voie sau de nevoie, o mare modificare in stilul tau de actiune, si de aici vor aparea si rezultatele favorabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel