HOROSCOP, vineri, 16 decembrie 2016

Berbec 

Simti nevoia sa meditezi un pic la viata ta, la destin, la misiunea personala pe acest pamant. Ai ocazia sa discuti cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe ganduri. O vizita la biserica pentru a te ruga, lectura unor carti spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra ta, pentru ca te ajuta sa sondezi adanc in interiorul tau si a scoate mai mult la iveala scanteia ta de divinitate. Nu te indoiai ca exista, dar esti uimit sa le privesti azi intr-o lumina noua au intr-o dimensiune mult mai profunda care te implineste.

Taur 

Desi nu-ti place ceea ce primesti, nu ai incotro si trebuie sa te multumesti cu atat. E bine sa ai vise marete, sa ridici standardele cat mai sus, dar daca nu ajungi la ele, ai putea aluneca spre deceptie si nu ai nevoie de asta. Azi e bine sa accepti ceea ce ai, ceea ce ti se ofera, si sa lupti mai departe sa obtii ceea ce inima ta isi doreste atat de mult. Sunt sacrificii trecatoare care te ajuta sa treci peste momente in care chiar nu poti obtine ceva mai bun de atat, dar continua sa mergi mai departe concentrat la scopul cel mai inalt pe care, odata si-odata, esti convins ca il vei ajunge. Dar nu acum: acum esti multumit cu mai putin.

Gemeni

Privesti la cei dragi cu mandrie pentru ca vezi in ei propriile tale investitii facute in timp. Esti constient ca tot ce va leaga, amintirile frumoase, evenimentele fericite de care va bucurati, atmosfera armonioasa de acasa, a avut la origine propriile tale eforturi, deci ai cu ce te mandri. Tot ce vezi, e rodul muncii tale, efectele iubirii tale, grija ta de zi cu zi canalizata spre ceea ce indragesti tu cel mai mult, iar ceea ce ofera ei inapoi te umple de fericire! Copilul, casa, partenerul de viata, prietenii, animalele pe care le ingrijesti s-au hranit din iubirea ta, iar acum primesti rasplata!

Rac 

E vremea sa te eliberezi de o zona sumbra a amintirilor de odinioara, pentru ca ceea ce ai trait atunci, nu mai are nicio legatura cu prezentul. Inchide acel capitol odata pentru totdeauna, iarta si uita ce s-a intamplat, pentru ca acum nu mai conteaza absolut deloc ce lasi in urma, ci doar concluziile folositoare extrase din experientele respective. Concentreaza-te asupra viitorului, pentru ca ceea ce ai invatat candva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergi azi, fara a duce dupa tine, ca o ghiulea de picior, o amintire negativa.

Leu

Nu poti scapa de gafe, dar poti trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu stie ce face. Nu transforma o banala greseala intr-un dezastru, pentru ca nu are rost, deoarece problema pe care ai generat-o chiar tu intr-un moment de neatentie nu e deloc asa de grava cum ai tendinta s-o tratezi. Cu o gluma, cu auto-ironie sau cu o figura de copil naiv poti trece cu brio peste efectele acestui moment de neatentie. Lumea va rade si va intelege ca nu ai avut nicio intentie negativa atunci cand ai facut prostioara si vei fi repede iertat, totul e sa nu amplifici tu situatia mai mult decat trebuie.

Fecioara

Sa nu te lasi invins de contradictiile si furtunile incinse azi in jurul tau, pentru ca si ele au un rol! Te obliga sa te implici intr-o competitie cu mai mult curaj, cu mai multa incredere in resursele tale, si, chiar daca lumea se aliaza impotriva ta, nu e un semn ca ar avea ceva cu tine, ci ca parerile tale sunt controversate si analizate pe toate partile. Nu te deranjeaza sa faci valuri pe unde treci cu viziunea ta aparte de a privi unele lucruri, pentru ca ceea ce inventezi tu acum si suna ciudat, candva ar putea fi acceptat de toata lumea ca ceva absolut firesc, deci continua sa-ti pui in valoare originalitatea, creativitatea si spiritul avangardist, chiar daca vezi multi oponenti in preajma.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel