HOROSCOP, vineri, 15 decembrie 2017

Balanță

Ai grija la tonul ridicat si la atitudinea critica pe care o abordezi astazi, pentru ca poate fi sursa supararilor unei prsoane dragi. Desi te cunoaste foarte bine, se simte jignita de criticile tale, pentru ca nu le merita.

Daca ai suparat pe cineva cu o astfel de manifestare agresiva, recunoaste-ti vina si fa un pas spre impacare. O explicatie logica i-ar da mai multe detalii despre motiv nervozitatii tale atunci cand ai declansat disputa si te-ar putea intelege.

Scorpion

Se apropie un eveniment, deocamdata indepartat, dar care deja iti inspira o stare psihica ciudata. E tracul de dinaintea unui moment extrem de important, dar tocmai pentru ca mai e destul pana atunci, poti pregati terenul ireprosabil ca toate sa iasa ca la carte.

Controleaza-ti trairile emotionale, pentru ca succesul acestei actiuni depinde enorm de capacitatea ta de a te organiza din timp si sa urmezi intocmai niste reguli foarte bine stabilite. Vei fi mandru de rezultate, pentru ca detii toate calitatile pentru un succes deplin.

Săgetător 

Vei reusi sa imbini perfect utilul cu placutul in activitatile de care te ocupi astazi, dar intr-un final te vor satisface mai mult roadele materiale decat satisfactia muncii implinite.

Aici isi spune cuvantul latura ta materialista, deoarece esti mai motivat de eventualele castiguri financiare decat de bucuria pe care o citesti pe chipurile celor carora iti dedici eforturile. Nu ajunge un zambet sau un multumesc, oricat de sincere ar fi, ci vrei sa si primesti ceva in schimb.

Capricorn

Te cam indoiesti de bunele intentii ale celui care se ofera sa te ajute si presimti ca in spatele mastii amabile si binevoitoare s-ar afla cu totul altceva. Ti-e greu sa accepti ajutorul acestuia, dar, pe de alta parte, ai nevoie de el si nu-l poti refuza, de aici si marea ta dilema.

Ti-e frica sa nu iti ceara, mai tarziu, un pret mult prea mare pentru ceea ce face astazi pentru tine, desi acum promite ca sprijinul sau este neconditionat si fara ascunzisuri.

Vărsător

Nu te grabi, caci nu iese nimic bun daca incerci sa sari peste etapele firesti, ca atare ia-o incet, pas cu pas, spre tinta propusa. Daca vezi ca apar piedici pe parcurs, ele sunt un semnal de alarma s-o lasi mai moale, sa nu pretinzi rezultate imediate, pentru ca nu se ajunge usor acolo unde doreai!

Este un proces de lunga durata, care uneori nici nu pare sa inainteze, ci treneaza pe un nivel stabil, dar vei vedea ca, in situatia de fata, se potriveste perfect zicala incetul cu incetul se face otetul. Cu calm si cu rabdare, totul se ridica pe un fundament mai trainic.

Pești

Esti foarte dinamic si plin de viata incat ar fi culmea sa lenevesti acasa. Fa ceva interesant, ceva complicat care sa consume energia din belsug pe care o detii, pentru ca ar putea da nastere unor rezultate exceptionale.

Indiferent care sunt actiunile care vor primi acest plus de energie, ca e sport, ca e curatenie prin casa sau ca e putina distractie, esti ca un motor la turatie maxima care se bucura ca toate ii merg struna si care ii stimuleaza si pe ceilalti.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel