HOROSCOP, vineri, 13 octombrie 2017

Berbec 

Ai un sentiment ciudat cu care te-ai trezit de dimineata, cum ca ceva urmeaza sa se incheie in mod ciudat si nedorit. Nu e o emotie prea placuta, e ca tracul de dinaintea unui eveniment caruia ii acorzi semnificatii deosebite, si ai tendinta de a lasa frica sa se manifeste deasupra tuturor celorlalte emotii. Daca presimti ca nu duce intr-o directie buna, mai bine te confrunti direct cu motivul temerilor tale, poate se mai poate redresa ceva inainte. Altfel vei regreta mai apoi ca nu ai luat masuri cand ceva iti atragea atentia ca s-ar putea intampla odata si-odata.

Taur 

Asculta sfaturile foarte bune care vin azi de la o persoana care se ocupa de frumusetea sau sanatatea corpului. Mergi la cosmetica, la sala de fitness, la spa, sau daca e nevoie, la un medic, pentru ca informatiile pe care le vei primi au darul de a te face sa te simti mult mai bine. Te apleci cu mai multa grija asupra organismului tau si ii acorzi atentie sporita, descoperind cat de rar iti oferi asemenea momente de rasfat sau iubire. Iubeste-ti mai mult corpul, el e casa in care traiesti si trebuie sa fie in deplina ordine si curatenie, ca atare informeaza-te pe toate caile cum sa-ti faci aceasta casa mai frumoasa si mai luminoasa. Deciziile pe care le iei cu privire la regimul tau de viata vor aduce sanatate si confort interior.

Gemeni 

Tu esti centrul universului azi, deci onoreaza-te mai mult pe tine insuti. Iubeste-te asa cum esti, rasfata-te cu tot ce e mai bun si mai frumos, dedica-ti o zi doar pentru bucuria ta. Imagineaza-ti ca esti un rege sau o regina care primeste azi daruri de mare pret. Lasa modestia la o parte si ia-le cu inima deschisa, pentru ca le meriti! Este o zi in care vin catre tine o multime de semnale de afectiune, de pretuire, de lauda, si toate acestea te motiveaza la maxim. Altfel te simti cand descoperi in jur atatea motive de bucurie, pentru ca ele iti dau garantia ca esti apreciat si iubit, asa cum esti!

Rac 

Reusesti sa intervii la timp intr-o situatie din care ai putea avea mult de pierdut, poate chiar din propriile greseli. Datorita spontaneitatii de care dai dovada, dar mai ales datorita cumpatarii cu care intervii salvator in aceasta situatie, vei scapa nevatamat ca prin urechile acului de o primejdie. Altadata ai fi fost mult mai panicat si mai slab, dar nu si de data aceasta, pentru ca reusesti sa o descoperi la timp, printr-o analiza rapida a tuturor fetelor problemei, astfel incat nimic grav sa nu te atinga. Meriti felicitari pentru capacitatea de a te misca atat de repede chiar si in conditii de stres extrem!

Leu 

Chiar daca nu toata lumea aplauda ideile tale, nu te lua dupa ei, ci pune-ti in aplicare planurile fara intarziere. Nu ai alaturi de tine cei mai buni companioni, ci atragi doar oameni pesimisti, negativisti, fricosi care spun ca nu se poate inainte de a incerca ceva, deci nu te lasa influentat de asemenea anturaj. Tu poti, tu stii, la tine totul merge ca pe roate, deci esecul ar aparea numai daca pleci urechea la zvonurile sau comentariile negative ale celor care iti tin companie. Unora le e frica de orice si incearca sa-ti inoculeze si tie virusul fricii, or tu nu esti ca ei, cel putin nu azi! Ai curajul sa-ti urmezi ideile asa cum vrei, fara sa asculti de ceilalti!

Fecioara 

Nu accepta doar sa fii condus din umbra, ci, in situatia de fata, trebuie sa preiei chiar tu fraiele unui anumit demers. A fi simplu calator intr-o masina condusa de altul, nu se va dovedi a fi cea mai potrivita atitudine, deci lupta cu dorinta altora de a-ti da ordine ci incearca sa faci chiar tu totul. Altceva e sa incerci decat sa renunti la lupta si a-ti accepta pozitia de spectator la eforturile altora. Daca accepti doar aceasta pozitie de subaltern, cand ajungi la capat vei descoperi ca nu e locul in care doreai sa ajungi, deci cel mai bine e sa iei atitudine inca de la inceput, ca sa nu fii ghidat intr-o directie nepotrivita dorintelor tale.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel