Horoscop, vineri, 13 iulie 2013

Crişan Andreescu / 12 iul 2018 / 18:58 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Zodii

Horoscop. Taurii au o atmosferă tonică în casa lor, veștile bune animându-le viața, pe când, pentru Tauri, aceștia nu se simt  simţi bine într-un mediu în care planează o stare de tensiune.

HOROSCOP BERBEC VINERI 13 IULIE

Cu banii potriviţi la dispoziţie, eşti pregătit pentru un proiect de anvergură ce va consuma şi resurse financiare masive, dar şi o cantitate uriaşă de energie din partea ta.

Eşti suficient de bine motivat să te apuci de treabă, deoarece deţii tot ce trebuie pentru a lua startul acum şi a face paşi mari spre ţinta visată.

Entuziasmul e la cote maxime, eşti pregătit pentru tot ce va urma şi, cât timp această siguranţă de sine se menţine pe un nivel ridicat, vei evolua repede şi bine spre scopul cel mare.

Că e o afacere aflată la start sau o investiţie de zile mari, eşti încrezător în ceea ce faci pentru a-ţi vedea visul cu ochii foarte repede.

HOROSCOP TAUR VINERI 13 IULIE

Atmosfera este tonică şi pozitivă în casa ta, de parcă fiecare membru al familiei participă trup şi suflet la un eveniment fericit din care toţi au ceva de câştigat.

Veştile bune legate de viaţa de familie animă relaţiile dintre cei ai casei şi vă fac pe toţi mai veseli şi mai implicaţi.

Se prefigurează vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce vă face pe toţi foarte motivaţi să ajungeţi mai repede la împlinirea acestor vise frumoase.

Tot ce vine din afara casei vă face fericiţi, dar şi evenimentele generate de tine, alături de cei din familie, merită transmise mai departe, pentru că-i vor bucura şi pe cei dragi din alte părţi ale lumii.

HOROSCOP GEMENI VINERI 13 IULIE

Nu te mulţumi cu sensul în care mergi acum, ci caută în continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doreşti.

Nu există o singură cale spre succes, de aceea e bine să ai şi câteva planuri de rezervă în caz că varianta iniţială pică. Nu e nimic dacă un proiect s-a împotmolit, lasă să treacă o zi şi ia-o mâine de la capăt sau tot de unde ai rămas, dar privind dintr-o altă perspectivă.

Nimic nu e un capăt de drum, ci doar cere o altă viziune asupra evenimentelor, ca atare scormoneşte imediat prin memorie pentru a scoate la lumină altă idee, altă soluţie, altă opţiune.

Sigur ai tu mai multe la dispoziţie!

HOROSCOP RAC VINERI 13 IULIE

Nu te simţi bine într-un mediu în care planează o stare de tensiune.

Parcă ai nimeri printre străini, deşi sunt persoane cu care ai ceva de împărţit, fie în plan familial, fie în plan profesional. Pentru că ei între ei nu se înţeleg deloc, nici tu nu îţi găseşti locul printre aceştia.

Poate chiar prezenţa ta va fi cheia problemei, pentru că devii liantul central care apropie taberele adverse ca să facă iar pace, deci nu te retrage din acest mediu.

Dimpotrivă, intră cu inima deschisă şi cu multă toleranţă faţă de toanele lor, pentru că tocmai tu îi poţi readuce la masa tratativelor în mod fericit pentru a restabili armonia.

HOROSCOP LEU VINERI 13 IULIE

E timpul să iei o decizie destul de tranşantă, dar care nu are nimic negativ sau riscant în ea, ci dimpotrivă, e soluţia optimă pentru problema în care te afli.

E nevoie de curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a trasa o direcţie, de a spune foarte limpede ce vrei să faci, ca să nu cari după tine, la nesfârşit, o stare de lucruri incertă.

Ai curajul să laşi în urmă balastul de care nu mai ai nevoie şi să-ţi trasezi un alt sens, mai drept şi mai clar înaintea ochilor.

Nu te mai crampona de tot ce a fost, iartă, uită, închide acel capitol şi deschide o altă poartă!

HOROSCOP FECIOARĂ VINERI 13 IULIE

Rămâi lucid şi lasă doar raţiunea să analizeze situaţia în care te afli, pentru că ai mintea limpede şi poţi găsi mai uşor soluţii.

Dacă decizia ta înseamnă a renunţa la ceva pentru a porni pe altă cale, fii sigur că e o idee inspirată şi că asta trebuie să faci, ca atare nu te teme să spui adio, să laşi în urmă o etapă, să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri sau de la oameni care au însemnat ceva pentru tine în trecut.

Nimic nu e veşnic, ci mai vin astfel de momente când un final de capitol este de-a dreptul necesar pentru a te detaşa de cele întâmplate şi a porni pe alt drum.

Ai curaj să alegi noua cale, fără să regreţi!

Citește mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27