HOROSCOP, vineri, 11 mai, 2018

horoscop
horoscop

Horoscop. Taurii sunt pregătiți să pornească o afacere, o călătorie, pe câdf fecioarele li sew recomandă să nu mai facă pe grozavele. Mai bune spui pur și siplu: nu știu.

Horoscop 11 mai 2018 Berbec

Ia şi tu lucrurile mai în glumă, nu le mai trata ca pe nişte poveri chinuitoare! Azi e o zi relaxantă în care numai o atitudine glumeaţă şi jucăuşă te poate scoate din impas. Râzi, glumeşte, joacă-te un pic, sau, dacă tu nu eşti în cea mai veselă dispoziţie, alătură-te celor care se comportă aşa, pentru că râsul lor e molipsitor.

Apropie-te de oameni puşi pe distracţie, pentru că alături de ei îţi vei recăpăta mult mai uşor buna dispoziţie şi cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viaţă văd că ai nevoie de ajutor şi te vor înconjura cu mult umor şi voie bună.

Horoscop 11 mai 2018 Taur

Ceea ce eşti gata să porneşti acum – o afacere, o călătorie, un proiect măreţ – va da roade dintre cele mai bune în viitor, dar totul depinde de energia şi elanul cu care iei startul. Dă-i bătaie, aşadar, aprinde flacăra şi alimentează întruna cazanul cu lemne, pentru că te îndrepţi spre ceva foarte promiţător.

Totul e să nu-ţi pierzi interesul şi entuziasmul de acum, ci fă în aşa fel încât să menţii mereu flacăra intensă până ajungi acolo unde ţi-ai propus. Poţi reuşi, ai toate resursele necesare, iar încrederea pe care o ai în ceea ce te aşteaptă la capăt te împinge să vâsleşti din ce în ce mai repede. Cât timp se menţine elanul la cote maxime, ţinta ta e din ce în ce mai aproape!

Horoscop 11 mai 2018 Gemeni

Dacă te detaşezi un pic de situaţia în care te simţi blocat, vei reuşi să vezi lucrurile de sus, ca într-o imagine de ansamblu foarte clară. Imaginează-ţi că eşti un vultur care se înalţă deasupra tuturor şi, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, încotro pot merge, practic se deschide o paletă largă de posibilităţi pe care, de la nivelul solului, n-o poţi vedea.

Ca atare oferă-ţi această şansă de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi că dincolo de piedica ce te ţine acum captiv, e o lume largă ce merită explorată. Nu te crampona în banalul hop, ci fii sigur că dincolo de el e lumea ta!

Horoscop 11 mai 2018 Rac

Nu fi atât de critic cu cei din jurul tău, ci priveşte-i aşa cum sunt. Bine, n-or fi ei perfecţi, nici tu nu eşti la urma urmei, dar în loc să le scoţi în evidenţă numai defectele, ce-ar fi să vezi că au şi o lungă listă de calităţi care merită puse mai mult în valoare.

E bine să-i vezi aşa cum sunt, şi să renunţi la aşteptări inutile. Dacă speri de la oameni mai mult decât pot ei oferi, rişti să suferi o decepţie, dar nici să-i cobori la extrema cealaltă – cum că nu sunt buni de nimic şi merită să-i priveşti numai de sus – nu e cea mai corectă atitudine. Fii cât se poate de obiectiv, cinstit cu ei, realist, şi pune-te un pic în pielea lor, să vezi ce-ai simţi dacă ai fi tratat aşa cum îi tratezi tu?

Horoscop 11 mai 2018 Leu

Se ştie că eşti un om extrem de creativ, original şi inventiv, deci de ce nu te foloseşti de aceste atuuri? Ai la dispoziţia ta instrumente de-a dreptul magice de a rezolva lucrurile foarte uşor, dar trebuie să-ţi iei inima în dinţi ca să te opui curentului impus de alţii.

Nu contează că unii te vor considera ciudat sau nu-ţi vor înţelege metodele total diferite de ale lor, ci aici e important să-ţi atingi scopurile prin forţele proprii. Uneori, e mult mai bine să te abaţi de la reguli, legi sau calea deja trasată de alţii. Succesul e ca la cules de ciuperci: ciupercile bune nu sunt cele care cresc lângă cărare, ci în adâncul pădurii! Nu încerca doar căile bătătorite de alţii înainte, ci oferă-ţi libertatea de a te juca un pic.

Horoscop 11 mai 2018 Fecioară

Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul într-o situaţie în care ai avea mai mult de câştigat dacă spui sincer: nu ştiu! Întreabă, ai alături de tine oameni mult mai experimentaţi, care vor şti să te îndrume de minune într-o direcţie din care ai numai de câştigat.

Acceptă-ţi inocenţa, limitele, poziţia de simplu învăţăcel şi stai cu urechile pâlnie la ce are cel de lângă tine să-ţi transmită. Îi place şi lui să predea această lecţie şi îţi va explica pas cu pas, ca unui şcolar aflat în clasa întâi. Te jigneşte asta? Nicidecum, ci chiar te amuză! Cere ajutor, sfaturi, îndrumare, deci întreabă! Nu e o ruşine.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel