HOROSCOP, vineri, 10 noiembrie 2017

Balanță 

Iubirea nu e intotdeauna sincera, de aceea ar fi bine sa ramai mai rece la gesturile de afectiune ale unei persoane care incearca sa ti se bage pe sub piele cu orice pret.

Nu are intentii pozitive, apeleaza la tertipuri incirecte pentru a-ti castiga simpatia si chiar dragostea, dar va profita de increderea ta dupa ce vei incepe sa tii la el.

Eventual poate fi doar o aventura fara viitor si daca o iei si tu ca atare, totul ar fi perfect, dar daca te indragostesti de o astfel de persoana cu doua fete, ai putea suferi profund. La cata iubire poti tu oferi, nu meriti o iubire falsa.

Scorpion

Fii foarte precaut in orice tip de tranzactie, deoarece exista riscul sa fii inselat sau sa comiti o eroare greu de reparat.

Poti bate palma cu o persoana care nu merita increderea ta si care poate profita ori de credulitatea ta, ori e bunavointa ta pentru a obtine ceva in avantajul propriu.

Numara cu atentie restul la cumparaturi, stai cu ochii pe portofel in anghesuiala si citeste bine clauzele contractelor pe care esti gata sa le semnezi, deoarece se poate infiltra un mic aspect din care ai putea avea de pierdut mai tarziu.

Săgetător 

Finalul brusc la care ai ajuns te lasa fara replica si te face sa aluneci spre o depresie greu de controlat.

Sigur ca nu e rezultatul pe care l-ai preconizat atunci cand ai pornit la drum, sigur ca il poti considera un esec si pentru ca te prinde intr-o pasa proasta, din punct de vedere emotional, ai teninta de a agrava situatia cu emotii negative si procese de constiinta in care te gasesti vinovat de toate.

Ai avea nevoie de cineva care sa te stimuleze sa treci peste acest hop, dar nu prea ai pe cine te baza.

Capricorn

Pleci la drum cu sufletul coplesit de emotii, ori pentru ca iti iei ramas bun de la un loc si lasi in urma ceva ce ti-a oferit bucurie o perioada, ori pentru ca la destinatie te asteapta ceva ce te va impresiona la maximum.

Pleci cu un sentiment ciudat fata de ceea ce parasesti sau fata de ceea ce urmeaza sa intalnesti, si cu un dram de nesiguranta, pentru ca nu esti foarte sigur ce te asteapta pe parcurs. Vestile care sosesc din acel loc au rolul de a-ti mari starea de emotivitate, incat stai ca pe ghimpi tot drumul.

Vărsător 

Apreciezi mult prezenta celui drag in viata ta, pentru ca, de cand il cunosti, toate sunt mult mai frumoase.

Ai pentru el un respect fara margini si sentimente profunde, pentru ca datorita lui ai cunoscut iubirea adevarata.

Azi totul pare mai frumos in cuplu, schimbul de emotii este la cote maxime, si, daca inca nu ai pe cineva la suflet, poti descoperi in preajma o persoana care corespunde perfect nevoilor tale afective. Te rasfata cu daruri si gesturi de iubire, deci... cum sa nu-l iubesti?

Pești 

Nu stii ce sa alegi in situatia de fata, pentru ca ai la dispozitie doua variante, din care numai una duce cu adevarat la un rezultat.

Daca nu o alegi cu grija pe cea potrivita, ai putea ajunge intr-un impas din care singura solutie ar mai fi renuntarea.

Nu te grabi sa oferi raspunsul imediat, mai ai ceva timp sa chibzuiesti, sa cantaresti argumentele pro sau contra, sa te informezi din mai multe surse si, dupa ce te vei edifica, vei extrage o concluzie. Nu-ti cere nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti un ragaz de gandire!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel