HOROSCOP, vineri, 17 noiembrie 2017

Balanță 

Nu te astepta ca toate sa-ti mearga struna la serviciu, deoarece vei avea mereu impresia ca exista ceva sau cineva care se opune planurilor tale.

Nu gasesti colaboratori cooperanti, sefii au mereu ceva de criticat iar contactul cu autoritatile este de-a dreptul anevoios.

Cel mai greu e sa treci peste birocratia iritanta, pentru ca peste tot esti trimis la plimbare de cate un functionar nervos. Stresul se acumuleaza iar rezultatele zilei sunt mult sub asteptari din cauza nervilor generati de oameni obositori.

Scorpion 

Gasesti portita de iesire dintr-o situatie complicata care te duce la etapa urmatoare, dar nu te lasa furat de nereguli.

Chiar daca ideea care ti se ofera pare sa rezolve cu bine problema, nu poti accepta daca ti se cere sa faci ceva ilegal sau incorect, ca atare nu te lasa pacalit de conditii suspecte. Daca intuitia iti spune ca exista un pret de platit pentru acest succes, mai bine nu accepti ceea ce ti se ofera.

Nu esti in stare nici sa minti, nici sa inteli, pentru ca asa te amagesti singur.

Săgetător

Trebuie sa iti organizezi foarte bine timpul, pentru ca ai un program foarte incarcat de tot felul de sarcini marunte.

Aparent, sunt neimportante, sunt fleacuri care nu merita prea multa atentie, dar pentru ca a sosit si vremea lor, trebuie sa te dedici lor cu prioritate.

In momentul cand le vei duce pe toate la indeplinire, vei vedea ca agenda ta se aeriseste dintr-o data, pentru ca ai resit sa stergi de pe lista o multime de lucruri minore. Nu iti dai seama de greutatea lor pana ce nu te eliberezi de ele.

Capricorn

Atmosfera din camin este cam apasatoare, ori din cauza unui musafir nepoftit care strica tot prin prezenta sa, ori din cauza unor defectiuni casnice de care chiar nu aveai timp in acest moment.

E enervant sa umbli acum dupa depanatori, instalatori sau administrator ca sa repari cine stie ce neplaceri tehnice, dar chiar nu poti evita astfel de momente. Totul va reveni la normal destul de repede, dar, pe moment, totul pare un chin iar relatiile dintre membrii familiei se tensioneaza.

Vărsător

Iti vine o idee noua in minte incat incepi sa-ti pierzi interesul pentru alte actiuni inainte de a le termina.

Ar fi bine sa duci la capat ce ai inceput, ca sa te poti concentra mai apoi asupra noii directii, pentru ca ai consuma prea multa energie pentru a face fata pe doua fronturi simultan.

Totusi, impulsiv din fire, esti in stare sa-i pui punct abrupt vechii preocupari, fara sa te mai uiti inapoi, si sa te implici in noua activitate cu elan si entuziasm. Prin gesturi atat de categorice, risti sa lasi unele lucruri neterminate in urma ta.

Pești 

Pleci la drum pentru rezolvarea multor treburi de serviciu, dar sunt calatorii cu rezultate pe masura asteptarilor tale.

Totul va iesi foarte bine, ca atare fa-ti bagajele sa pleci in alta locatie pentru a-ti aduce contributia la diverse planuri profesionale.

E nevoie de tine undeva in alta parte decat erai obisnuit, pentru ca experienta ta este necesara rezolvarii rapide a unor sarcini. Te intorci acasa multumit, cu sarcina indeplinita, chiar daca deplasarea in sine poate fi obositoare.

Citeste mai mute pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel