HOROSCOP, sâmbătă, 9 septembrie 2017

Balanță

Ai o presimtire ciudata ca ceva nu tocmai placut urmeaza sa se intample. Intuitia iti atrage atentia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevaratului caracter al unui prieten fals, care promite multe, dar nu se va tine de cuvant in cele din urma. Asculta-ti vocea interioara care te avertizeaza asupra acelui punct vulnerabil care va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Daca nu tii cont de ce-ti transmite intuitia, vei regreta mai apoi ca te-ai lasat inselat de aparente mincinoase.

Scorpion

Este o zi cu emotii contradictorii, care transmit exact opusul lucrurilor pe care le vezi in fata ta. Ceea ce pare a fi un moment critic, se va dovedi a fi cea mai buna ocazie de a-ti aduna fortele si a arata de cat de multe lucruri esti in stare. Daca pleci la drum, e posibil sa nu fie o deplasare perfecta, de parca nu ai avea acum starea potrivita pentru a calatori, dar la destinatie te asteapta lucruri atat de frumoase, incat vei regreta ca ai plecat fara chef. Ca atare nu tot ce incepe slab se termina la fel, deci lasa-te dus de tot ce se iveste azi in peisaj, pentru ca pe parcurs pot aparea atat de multe elemente pozitive incat sa schimbe complet polaritatea lucrurilor si de la minus sa ajungi la cel mai inalt plus!

Săgetător

E momentul perfect pentru distractie, iar ocazii vor aparea multiple, totul e sa profiti tu de ele din plin! Prietenii te invita sa iesi, dar ai avea chef si de o aventura noua, indiferent in ce plan vrei sa-i dai startul. Ca e o escapada pe afara sau ca e o aventura romantica, iesind la vanatoare de inimi, te simti bine in pielea ta si te distrezi cu adevarat, cum n-ai mai facut-o demult. Te comporti ca un copil pus pe sotii care face tot felul de glume cu cei dragi, pentru ca stie ca umorul lui este gustat si corect interpretat de ceilalti.

Capricorn

Iubirea are o nota inocenta azi si trebuie s-o tratezi ca atare. Inveseleste-te de tot ce simti, zambeste cald si joaca-te un pic, flirtand si spunand lucruri frumoase cu o incarcatura simpla si naiva. Nu e nevoie de forme elaborate ale iubirii, poti arata cat de indragostit esti prin cel mai minuscul gest si prin cel mai dragalas detaliu. Nimeni nu va rade de tine daca desenezi inimioare pe o hartie sau daca folosesti diminutive pentru a vorbi despre cel drag, gen iubitel, puisor, sufletel. Sunt cuvintele potrivite pentru a arata ce simti cu adevarat. Lasa varsta deoparte si fii cald si bun, bucurandu-te de iubire ca un copil care acum o descopera pentru prima oara!

Vărsător

Viata de cuplu este fericita, armonioasa, pasnica, exact asa cum iti place tie. Te dedici cu placere responsabilitatilor casnice care iti revin, jucand rolul de parinte perfect, de sot ireprosabil, de gospodina de nota zece sau de cap e familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasa va dau tuturor motiv de fericire pentru ca sunt rezultatul unirii fortelor tuturor, parinti si copii, deopotriva. Daca nu ai copii, cine stie, poate se aude asa o veste in perspectiva!

Pești

Nu ajunge doar sa vrei un anumit lucru, ci sa participi efectiv la constructia acelui detaliu la care visezi! Detii toate instrumentele pentru a pune in practica marile tale vise, ele sunt scopuri posibile si ajunge doar sa dai startul unei actiuni care va duce repede si eficient spre concretizarea acelui lucru. Poti inventa un scenariu detaliat care sa te duca la implinirea visului tau, dar nu uita care e cheia succesului in aceasta situatie: teoria e perfecta, te ajuta sa creezi ca un artist o reala capodopera, dar conteaza sa pui umarul efectiv la aceasta constructie, sa te implici, sa investesti energie si timp si totul va prinde viata chiar sub mainile tale!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel