Horoscop, sâmbătă, 8 septembrie, 2018

Horoscop. Pentru Tauri, ceea ce ar fi trebuit să meargă ca pe roate, influenţat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealaltă. De dragul familiei, Gemenii sunt  capabili de orice, fiind convinși că şi aceștia  ar face la fel pentru ei.

Horoscop, 8 septembrie 2018, BERBEC

Se încing dispute aprinse în mediul în care, de obicei, aveai relaţii armonioase cu toată lumea. De data aceasta eşti cam nervos şi refuzi dialogul paşnic, pentru că ai impresia că tu deţii soluţii la problemele tuturor.

Dacă ceilalţi nu-ţi dau dreptate, ai tendinţa de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera pe oriunde ai trece. Poate că această atitudine ofensivă este totuşi benefică, dar numai în acele spaţii în care trenează rutina şi plictiseala, pentru că mai vii tu cu un dram de energie.

Horoscop, 8 septembrie 2018, TAUR

Ceea ce ar fi trebuit să meargă ca pe roate, influenţat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealaltă. O răsturnare de situaţie neaşteptată schimbă complet cursul lucrurilor şi, în loc să ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie în plus pentru a repara situaţia.

Cineva intervine în problemele tale considerând că-ţi este de ajutor, dar faptele sale mai degrabă te încurcă şi mai bine nu te foloseşti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, când ceea ce trebuia să ajungă la succes tinde spre direcţia diametral opusă.

Horoscop, 8 septembrie 2018, GEMENI

De dragul familiei eşti capabil de orice, fiind convins că şi ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriză foarte neplăcută când vei vedea realitatea.

Cândva ai făcut ceva important pentru cineva drag iar acum, când ar fi momentul potrivit să-ţi întoarcă serviciile, descoperi că ori nu e de găsit, ori caută scuze ca să scape de responsabilitate, ba chiar încearcă tot el să profite de tine, pentru că cerşeşte milă şi ajutor.

Nu pici tu din nou în această plasă, dar te poţi trezi la realitate ca să cunoşti astfel cum e omul atunci când ai avea nevoie de el.

Horoscop, 8 septembrie 2018, RAC

Cauţi nod în papură la orice, chiar şi la acele direcţii care sunt clare, sigure şi nu ar merita să fie tratate cu atâta suspiciune, cum faci tu acum! Alungă temerile inutile din mintea sau din sufletul tău, pentru că direcţia în care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, aşa cum şi se pare ţie.

Deşi ai impresia că înaintezi într-o direcţie amăgitoare, merită să mergi mai departe, fără să te temi de propriile decizii, pentru că fiecare gând de acum creează de fapt acţiunile de mâine. Nu are rost să priveşti spre viitor cu gânduri negative.

Horoscop, 8 septembrie 2018, LEU

Nu ajunge doar să visezi frumos, la clipa când vei vedea un anumit scop materializat în faţa ta, ci trebuie să şi pui osul la treabă. Numai de energia pe care o investeşti în acest proiect depinde şi ritmul în care acesta va evolua, deci nu sta aşteptând să cadă din senin, pentru că nimic nu se rezolvă de la sine.

E o chestiune de efort, de ambiţie şi voinţă, dar mai ai nevoie de o motivaţie clară, dare se poate ivi chiar acum la orizont, deci merită să te apuci de treabă cât mai repede. Bate fierul cât e cald!

Horoscop, 8 septembrie 2018, FECIOARĂ

Ai mari rezerve dacă să crezi tot ce-ţi spune persoana iubită. Flerul îţi transmite că în spatele vorbelor frumoase s-ar ascunde şi un neadevăr care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală.

Mai bine staţi de vorbă faţă în faţă cu cărţile pe masă, ca nu cumva să se infiltreze între voi îndoiala care va şubrezi relaţia.

Este o perioadă a deciziilor în cuplu, a instabilităţii sentimentale sau emoţionale, deci starea cu care începi ziua va fi complet diferită de cea cu care o vei încheia spre seară.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel