HOROSCOP, sâmbătă, 8 iulie 2017

Berbec

Nu lua in serios criticile care sosesc azi din toate partile, pentru ca s-ar putea sa nu fie rau intentionate, asa cum ti se pare. Daca tratezi cu umor replicile celor din jur, vei depasi mult mai usor momentele, pentru ca daca le pui la suflet, risti sa-ti strici toata ziua. Unii comenteaza ceea ce faci, dar fara a avea intentii negative, ci doar asa, de dragul conversatiei. Raspunde-le si tu lor cu aceeasi moneda, pentru ca nu are rost sa fii agresiv la cea mai banala replica la care ar merita doar sa razi.

Taur

Azi apreciezi mai mult ca oricand valoarea prieteniei, pentru ca un om este alaturi de tine si iti ofera cel mai de pret ajutor exact cand ai mai mare nevoie de asta. Culmea, nu e neaparat cel pe care il numeai cel mai bun prieten, deci nu te astepta la miracole de la cel de la care ai astepta asta, ci poate fi vorba de o persoana care nu se bate cu pumnul in piept de cate face pentru tine, in schimb e acolo langa tine su te sustine. Ajutorul lui nu e neaparat unul concret, adica sa puna mana sau umarul ca sa faca ceva palpabil pentru tine sau in locul tau, dar e calauza cea mai de incredere care iti arata o cale. Urmeaza-i sfaturile, pentru ca sunt folositoare in situatia de fata!

Gemeni

Daca il iei pe nu in brate si nu accepti pentru nimic in lume alternative mai bune care ti se ofera, e clar ca vei ramane blocat intr-o zona trista si sumbra. Sta in puterea ta sa te ridici si sa pleci din acel spatiu care te tine in intuneric, dar daca iti place sa te auto-compatimesti si sa ti se planga de mila, nimic nu se schimba. Te poti rupe singur de tristete si frustrare, dar printr-un gest de vointa pe care sigur poti sa-l faci. Tu nu esti asa, ai o atitudine optimista si pozitiva chiar si in fata celor mai dificile momente, si trebuie sa scoti din interiorul tau acel personaj care te reprezinta. Tu nu esti suparat, ingandurat si ingrijorat din fire, ci dimpotriva: curajos, optimist, deschizator de drumuri spre lumina.

Rac

Inainte de a te dedica unei cauze nobile, pe care o pui in slujba altora, gandeste-te un pic la cel din fata ta. Oricat de mult ai iubi oamenii, oricat de idealist ai fi si ai investi in ei doar incredere, ar trebui sa asculti un pic ce-ti transmite intuitia, pentru a vedea adevarata fata a acestuia. Nu fi chiar atat de bun si de darnic, nu da si camasa de pe tine de dragul unui om care iti cere ajutorul, pentru ca s-ar putea sa aiba si interese egoiste pe care le ascunde in spatele unei povesti impresionante, dar nu neaparat reala! Deschide bine ochii, nu doar inima, pentru a vedea cine este cu adevarat, ca sa nu te daruiesti unei persoane care va prelua de la tine tot ce ai de dat, si nici macar un multumesc nu stie sa spuna.

Leu

Daca pleci la drum, vei intalni pe parcurs o multime de persoane care pot juca un rol important in planurile tale viitoare. Te intorci acasa plin de energie si de elan, foarte motivat sa te apuci de treaba, deoarece primesti numai informatii stimulative si creative. Pune-ti calitatile mai mult in valoare pentru ca te poti remarca prin idei stralucite si un tonus excelent. Insasi calatoria are un efect foarte tonic asupra ta, mai ales pentru psihic, deoarece oamenii pe care ii intalnesti pe parcurs, locurile prin care treci si ideile pe care le impartasesti cu ceilalti iti ridica moralul si iti incarca bateriile.

Fecioară

Nu poti controla fiecare moment al vietii tale cu atata minutiozitate, ci mai trebuie sa te lasi si un pic in voia curentului, sa te duca unde vrea el. Oricat de dornic ai fi sa treci totul prin prisma ratiunii, sa organizezi totul in detaliu, tot sunt momente in care nu ai aceasta putere, ci destinul este mai puternic decat tine. Azi ai putea trece printr-un eveniment in care simti major amprenta destinului care te conduce in directia dictata de sus, si nu in cea pe care ai fi dorit-o tu. Ai sa descoperi, la urma urmei, ca undeva acolo sus lucrurile sunt mult mai bine aranjate decat le-ai fi programat tu.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel