Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, sâmbătă, 8 aprilie 2017

Balanță

Iesi in lume, mergi in natura, du-te unde vezi cu ochii, pentru ca cel mai minunat lucru de care poti avea azi parte e aerul proaspat! O drumetie prin imprejurimi, o zi petrecuta afara, o calatorie cu masina, chiar si fara o tinta anume, pot avea efecte relaxante asupra psihicului tau. Lasa orice treaba deoparte, nu te mai gandi la nimic din ceea ce te asteapta acasa, scoate-ti familia la aer. Va veti intoarce cu totii acasa intremati, incarcati de energie pozitiva, si cu o pofta grozava de mancare si de distractie. Semn ca exact de asta iti era tie cel mai dor: de un pic de aer curat, de natura, atat cat ai parte de ea in localitatea in care traiesti, sau de un peisaj de vis, daca ai norocul sa pleci mai departe.

Scorpion

Efortul colectiv la care ti-ai adus si tu contributia a ajuns intr-un punct din care deja se intrevede succesul! Nu uita ca nu ai fi ajuns aici fara cei din jurul tau, ca atare cel mai motivant lucru e sa va apreciati deschis unii pe altii, sa va recunoasteti fiecare rolul in acest demers care, iata, se apropie de nivelul sperat de toata lumea. Si tu esti apreciat pentru ceea ce ai realizat alaturi de ceilalti, ca atare nu uita sa fii si tu amabil, generos in cuvinte de lauda, pentru ca ele sunt recompensa care va incanta pe toti in parte si va imping mai departe.

Săgetător

Vestea care ajunge azi la urechile tale are un efect foarte stimulativ asupra ta, pentru ca deschide o perspectiva noua asupra viitorului. Stii mai bine incotro te indrepti, esti mai sigur pe rezultatele care te asteapta la final si depui eforturile care ti se cer cu multa pasiune, convins ca totul va iesi bine. Ai nevoie de acest stimulent, de aceea asculta cu luare aminte tot ce au ceilalti de spus pe aceasta tema, pentru ca te poti intalni cu o persoana care are pentru tine un cuvant cu impact major asupra sensului de mers. El devine motorul principal al viitoarelor tale succese.

Capricorn

Opreste-te putin din sarcinile noi pe care ti le-ai asumat, pentru ca apare din urma o restanta ce se cere a fi adusa la zi. Nu poti trece la altceva daca nu te achiti de aceasta datorie din trecut, care, mai devreme sau mai tarziu, va deveni stringenta, ca o ghiulea legata de picior pe care o tot cari dupa tine. Decat sa se acumuleze alte si alte sarcini de demult, mai bine lasi in asteptare orice altceva pentru ca te vei simti dintr-o data mult mai liber daca scapi de datorii abandonate sau uitate in amintire. Vrei – nu vrei, trecutul te cheama inapoi.

Vărsător

Daca vrei sa ai o zi de succes, incearca sa faci echipa cu persoane mai mature, cu mai multa experienta, de la care ai si tu inca foarte multe de invatat. Stai mai mult in compania celor in varsta, a fratilor mai mari, a parintilor, a prietenilor dintr-o generatie superioara celei din care faci parte, pentru ca sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le parerea, pentru ca ei vad lucrurile cu totul altfel decat tine, de la nivelul experientei lor bogate de viata si se arata dispusi sa ti-o impartaseasca si tie, cu drag.

Pești

Tu, care esti intotdeauna impaciuitor, amabil, atent la ceea ce spui, esti dintr-o data atacat de cineva care nu este de acord cu tine. Cineva e deranjat, cu sau fara motiv, de o vorba de-a ta, pe care nici nu ai intentionat-o a fi dura, iar reactia sa e de-a dreptul surprinzatoare. Ori o face pe suparatul si nu mai vrea sa-ti vorbeasca, ori riposteaza si mai agresiv, cu un atac dur la persoana ta. Fii deci pregatit sa dai explicatii pentru gestul tau care a fost gresit interpretat de o persoana in toane rele. Nu meriti criticile severe indreptate spre tine.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel