Horoscop, sâmbătă, 7 iulie 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Scorpionii pot iubi altfel decât restul lumii, iubire poate fi şi între oameni complet diferiţi. Pentru Săgetători, se  naşte o dorinţă nouă în adâncul sufletului care pune stăpânire pe aceștia. 

Horoscop 7 iulie 2018 BALANȚĂ

Priveşte la cel matur de lângă tine cu încredere şi respect, pentru că ajutorul său se va dovedi a fi esenţial pentru problema în care eşti implicat. Ascultă-i îndrumările, pentru că ştie ce spune, are mai multă experienţă de viaţă şi se arată dispus să te ghideze spre o ieşire din impas.

Recunoaşte că nu le ştii tu chiar pe toate ci mergi la o perpetuă şcoală a vieţii la care primeşti noi şi noi învăţături folositoare. Persoana cu care ai şansa să discuţi îţi este superioară din multe puncte de vedere, a trecut prin mai multe situaţii ca cele în care eşti tu acum implicat şi de fiecare dată a găsit soluţii inteligente.

Cere-i, apoi supune-te instrucţiunilor sale, pentru că ai de câştigat!

Horoscop 7 iulie 2018 SCORPION

Iubirea nu e întotdeauna acea poveste arhi-cunoscută de toată lumea, care urmează neapărat nişte reguli străvechi, ci poate aduce şi o viziune complet nouă. Poţi iubi şi altfel decât restul lumii, iubire poate fi şi între oameni complet diferiţi, de la care nimeni nu s-ar aştepta să vadă vreo atracţie, deci nu trebuie să te mire nimic din ceea ce simţi.

Chiar dacă mulţi pot fi şocaţi de felul în care îţi exprimi tu sentimentele sau de sensul în care evoluează relaţia pe care ai început-o, fii tu însuţi şi urmează-ţi sentimentele, pentru că sunt ale tale.

Nu trebuie să te comporţi până şi în iubire aşa cum cere tradiţia, societatea, şablonul impus de alţii: ai voie să iubeşti cum vrei tu!

Horoscop 7 iulie 2018 SĂGETĂTOR

Se naşte o dorinţă nouă în adâncul sufletului care pune stăpânire pe tine în cel mai benefic mod! Te stimulează, te înveseleşte, te susţine să urci şi mai sus ştacheta viselor tale, şi vezi cum cele mai frumoase gânduri pozitive pur şi simplu înfloresc în mintea ta.

Inima ţi se umple de o stare nouă, cu care nu eşti obişnuit, dar care poate fi motivaţia perfectă pentru a vâsli din ce în ce mai repede către împlinirea unui mare vis.

Ai şi norocul de a atrage alături oameni care te încurajează cu modul lor tonic de a fi, şi, alături de ei, toate vor merge ca pe roate. Udă de la rădăcină planta care prinde acum formă sub ochii tăi, pentru că va da roade foarte repede!

Horoscop 7 iulie 2018 CAPRICORN

Iubirea este la cote maxime azi, pentru că persoana iubită te aşează în centrul universului său şi te simţi foarte bine în această postură. Iubirea îţi dă energie, curaj, încredere, pentru că atunci când te ştii susţinut necondiţionat, eşti capabil de adevărate miracole.

Veştile bune vin direct către inima ta şi motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ai putea spune că este una dintre cele mai grozave zile în plan sentimental.

Poate fi momentul de top al unei poveşti de iubire, cum ar fi prima întâlnire cu cel de care te-ai îndrăgostit, o cerere în căsătorie sau... chiar ziua nunţii!

Horoscop 7 iulie 2018 VĂRSĂTOR

Este o zi de succes în care ţi se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distracţie. Primul plan vizat de veşti excelente este cel sentimental, deci programează-ţi pentru azi o întâlnire cu persoana iubită sau ieşi undeva, că nici nu ştii de unde sare iepurele şi termini ziua îndrăgostit lulea.

Şi la serviciu se pot auzi veşti bune, pentru că reuşitele vin pe bandă rulantă, şi ai un sentiment puternic de succes, de satisfacţie profesională. Toate ar trebui să meargă ca pe roate azi, căci apar suficiente ocazii de a zâmbi, de a sărbători, de a transmite lumii cât de bine s-au rezolvat toate.

Horoscop 7 iulie 2018 PEȘTI

Te întâlneşti cu un vechi amic despre care probabil nu mai ştiai nimic şi revederea este emoţionantă şi amuzantă. Este o ocazie excelentă de a lega din nou relaţia care, în trecut, ţi-a făcut mare plăcere, încât profiţi de această ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a întâmplat în vieţile voastre în ultimii ani şi a reînnoda prietenia de odinioară.

Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, îşi va arăta utilitatea, ca atare, dacă acest om revine în calea ta după atâta vreme, e semn că mai are încă un rol de jucat în destinul tău, deci reprimeşte-l în viaţa ta!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel